TRT1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev” geçtiğimiz haftaya damgasını vurdu. Yeni sezonun ilk bölümünü Orhan Gencebay’ında katıldığı özel bir gecede birlikte seyreden oyuncular sezon sonuna kadar birlik beraberlik sözü verdiler.

 

BSK Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan diziye yeni katılan oyuncular dizinin müdavimleri tarafından çok beğenildi.

 

Daha önce yine genç kuşağın çok sevdiği dizilerde rol alan oyuncular, “Beni Böyle Sev” kadrosunun da daha ilk haftadan demirbaş olacaklarını gösterdiler.

 

Dizinin hem oyuncu hem de teknik kadrosunda revizyona gittiklerini söyleyen yapımcı Başak Bingüller “iki sezondur kendi günümüzde ve saatimizde gösterdiğimiz başarı bizi üçüncü yılımızda bazı değişikliklere götürdü. Bu değişiklikler hem oyuncu kadromuza hem de teknik kadroya yansıdı. Amacımızı bize gösterilen ilginin çizgisini bozmamak ve kendi çıtamızı yükseltmek. Bu sezonda aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla “Beni Böyle Sev”i bu yılda zirvede tutmak” dedi.

 

 

 

BENİ BÖYLE SEV / 65.BÖLÜM ÖZET

 

 

Yapım                 :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)

Yönetmen           : Levent Türkan

Senaryo              : Hakan Haksun

Yayın Kanalı     : TRT 1

Yayın Tarihi      :15  Eylül  Pazartesi 19.50

Oyuncular          : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)

                                 Eda Ece (Zeyno) – Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)

                                 Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye) – Can Sipahi (Tarık)

                                 Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda)

                                 Eren Kurtel (Edip) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Onur Sermik (Ahmet)

                                 Özge Özyalçın (Sevinç)

                                 Ve  Güven Kıraç (Nail) – Selen Uçer (Eda) – Zafer Algöz (Menteş)

 

 

Ayşem ve Ömer karşılarında polisi görünce şoke olur. AyşemZeyno’yu korumak için elinden geleni yapar. Ancak Ömer’in Zeyno ile ilgili şüpheleri vardır. Melda  Ömer’in tarafını tutarak Ayşem’i sinir eder.

 

Karakola götürülen Zeyno çaresizlik içinde bir komploya kurban gittiğini anlatmaya çalışır. Nitekim Tahir’in ziyareti işin rengini değiştirir.

 

Aklı Zeyno’da kalan Tolga arkadaşı Metin’le beraber ev bulma derdindedir. Bu arada Tolga’nın okulda sürpriz bir ziyaretçisi vardır. Bu sürpriz ziyaret, Tolga’nın yıllardır uykusunu kaçıran korkunç geçmişin de ipuçlarını verir.

 

Reyhan’ın geri dönmesi Mazhar’ı allak bullak eder. Reyhan da ondan farklı değildir. Birbirlerinden kaçmak için ellerinden geleni yaparlar ama bu o kadar kolay degildir. Sevinç tam sevdiği adama kavuşmak üzereyken hayatına giriveren Reyhan’dan hiç hoşlanmaz.

 

Binlerce kilometre uzakta da olsa Reha bir kez daha Eda ve Nail’in hayatını zora sokmayı başarmıştır. Her ikisi de Menteş belasından nasıl kurtulacaklarını düşünürler. Ancak Eda ondan habersiz hareke geçer

 

Ömer yaşadığı sıkıntılardan Ayşem’in haberi olmasını istemez. Bu arada Melda'nın söz vermesine rağmen yaptıgı büyük hata Aysem'i Allah bullak eder.

Editör: TE Bilisim