“Yekta Kopan'la Cumartesi” programının bu haftaki konukları başarılı oyuncular Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu ve ünlü yazar Ahmet Ümit! Mola ve Bozoklu’nun ilk kez yeni projeleri “Soğuk”u anlatacakları aynı zamanda Ümit, Mola ve Bozoklu'nun gündem üzerine düşüncelerini paylaşacağı program, 15 Mart 2014, Cumartesi akşamı saat 22.00'de Artı Bir'de.

Birbirinden başarılı projelere imza atan genç kuşak oyunculardan Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu, Uğur Yücel’in yönettiği ve birlikte rol aldıkları “Soğuk” filmi ile ilgili ilk kez Artı Bir’e konuk oluyor.

Yekta Kopan'nın, Ahmet Ümit, Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu'yla beraber  biraz gündem, biraz projeler, biraz da yarınlardan konuşacağı ve farklı sürprizleri ile de konukları bir hayli şaşırtacağı “Yekta Kopan'la Cumartesi”,  15 Mart 2014, Cumartesi akşamı saat 22.00'de Artı Bir'de.

 

 

“Yekta Kopan'la Cumartesi”

 

Artı Bir, Cumartesi geceleri kültür/sanat dünyasının bütün renklerine açılıyor! Edebiyatın, sinemanın, tiyatronun, müziğin ve diğer bütün sanat dallarının nitelikli üreticileri tam iki saat boyunca Yekta Kopan’ın konuğu oluyor. Kimi zaman hüzün kimi zaman kahkaha ama her daim “hayat” olan  “Yekta Kopan'la Cumartesi”, kültür sanat dünyasının sözü sağlam figürleri ile yeni kapılar açıyor ve korkmayan eğlenceli sohbetlere imza atıyor.

 

 

Editör: TE Bilisim