Teşkilat her tehdide karşı hazırlıklı Teşkilat her tehdide karşı hazırlıklı

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Yürek Çıkmazı, duygu yüklü hikayesiyle 13 Aralık Salı günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

TRT 1’in güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü hikayesiyle ekranlara gelen Yürek Çıkmazı dizisi, 13 Aralık Salı günü izleyiciyle buluşacak. Yürek Çıkmazı; kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini ekranlara taşıyor.


 

Yürek Çıkmazı’nın 13 Aralık Salı günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 6. bölümünde neler olacak:

Annesine ve kardeşlerine yaşatılan şiddeti görmeyi reddeden Feride, Cennet’in ona bıraktığı kanlı yemeniyle birlikte çocukluğuna doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu müstakil bir eve getirir. Öte yandan dosyanın delil yetersizliğinden kapanacağını öğrenen Halil, kardeşleriyle bir kez daha konuşmak ister. Üçkardeş yıllar önce Yılmaz’dan kaçarak saklandıkları evde buluşur.  Burada yaşadıkları iki gün, dördünün de geleceğini belirlemiş ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmamıştır. Herkesin eteğindeki taşları döktüğü bir hesaplaşma yaşanırken, Feride yıllar önceki gibi geleceklerini belirleyen bir karar verir.



 

“Yürek Çıkmazı” 6. bölümüyle 13 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de 
Editör: TE Bilisim