Kurtlar Vadisi'ni efsane yapan eller mafya konseptini tekrar geri getiriyor.Türkiye yeniden racona doyacak.Efsane karakter Süleyman Çakır'a hayat veren oyuncu Oktay Kaynarca yeniden ekranlarda.

Mafya ve aşk hikâyesini konu alan atv’nin yeni dizisi “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın çekimleri başladı. Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın senaryosu ve hareketli kurgusuyla Eylül ayında izleyicileri atv ekranına bağlayacak.


Raci Şaşmaz’ın yapımını üstlendiği dizinin başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaşıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan dizide Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Kalabalık bir ailenin reisi olan Hızır’ın eşi Meryem’i de Deniz Çakır oynuyor.

 

Yönetmenliğini Onur Tan ’nınyaptığı Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alınan Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ınoyuncu kadrosundaOktay Kaynarca(Hızır Çakırbeyli), Deniz Çakır(Meryem Çakırbeyli), Müjde Uzman (Nazlı Meriç),Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli) Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), SabinaToziya(Hayriye Çakırbeyli) Tuna Orhan(Servet Karademir) Sinan Demirer (Civciv-Yunus Tokgöz ) Hakan Karsak(Enişte-Temel Kalkandere) Yüksel Arıcı(Vehbi Akyıldız)Emre Törün(Nevzat Çankırı) Savas Özdemir (Tipi-Murat İspirli) Hakan Karahan(Özer Çetiner) Sevinç Gürşen(Hatice Kalkandere) İncinurDaşdemir, (Ayşen Tokgöz) Benian Dönmez (Mübeccel Karademir) Mirza Bahattin Doğan(Selim), Oktay Gürsoy (Mahmut Gezer) Galip Erdal (Ahmet Kömürcü) Selen Korkutan (Özlem Kaplan), Sevcan Yaşar (Esra Gürbüz), Demet Sevim (Yaren Sarıtaş),Ece Hakim (ZeynoÇakırbeyli),Can Bartu(ÖmerÇakırbeyli), BuminhanDedecan (Ayhan Karabacak), Yasemin Sakallıoğlu (Lütfiye Barut) gibi tiyatroda da başarılarıyla adından söz ettirten oyuncu kadrosu yer alıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan dizide Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Kalabalık bir ailenin reisi olan Hızır’ın eşi Meryem’i de Deniz Çakır oynuyor.

Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın senaryosu ve hareketli kurgusuyla Eylül ayında izleyicileri atv ekranına bağlayacak.

 

Dizinin konusu şöyle; Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Bunu kimse konuşmaz, dillendirmez ama işlediği cürümlerin kefareti olarak hayırsever bir insana dönüşür… Hepsinin güdüsünde zenginden alıp fakire vermek vardır… Güç odaklarına karşı güçsüzleri korumak misyonlarıdır… Ta ki öfkelerine yenik düşene kadar… Öfke geldiğinde göz kararır, akıl gider, denge kaybolur. Güçlü ile güçsüz ayrımı yapılmaz…


Hızır Çakırbeyli tüm bu anlatılanlardan farklı olarak sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin…

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır…  Vefakâr bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir… 

Editör: TE Bilisim