Elimi Bırakma dizisine sürpriz konuk: Aydilge!

“Alp Çaldı, Aydilge Söyledi!”

TRT 1 ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Tunus Taşçı’nın kaleme aldığı “Elimi Bırakma” dizisi yeni bölümüyle sevenlerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Elimi Bırakma’nın 17 Mart Pazar günü yayınlanacak olan otuz üçüncü bölümünde başarılı sanatçı Aydilge konuk olacak.

Alp Çaldı, Aydilge söyledi

Şarkıları ve enerjisi ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan başarılı sanatçı Aydilge, her bölümü merakla beklenen Elimi Bırakma dizisine konuk oluyor. Dizide Cenk karakterini canlandıran Alp Navruz ise dizi için özel eğitimini aldığı bateri şovu ile sevenlerini mest etmeye hazırlanıyor. Alp Navruz (Cenk Çelen)'in bateri çalacağı sahnede, Aydilge, sevenleri için en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan, başrollerinde; Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerin yer aldığı Elimi Bırakma’nın pazar günü yayınlanacak yeni bölümünde, müzik ve dizi keyfi bir arada yaşanacak.


“Elimi Bırakma” Otuz Üçüncü bölümünde neler olacak?

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Her bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Peki, merakla beklenen dizinin 33. bölümünde neler olacak:

Azra ve Cenk,  Cenk’in bir arkadaşının evlilik kutlama partisine katılırlar. Parti büyük sürprizlere gebedir.

Beş parasız kaldığını Çelenlerden gizleyen Zerrin, davetsiz bir misafirin gelişiyle çok güç bir duruma düşecektir.

Cenk’in isteğiyle birlikte çalışmak zorunda kalan Kadir ve Melis birbirlerine olan duygularını dizginleyebilecekler midir?

Öte yandan, Azmi ile evlenme planları yapmakta olan Sumru, öğrendiği bir haberle çılgına döner. Sumru’nun tepkisi başta Feride olmak üzere, Çelenlere çok zor anlar yaşatacaktır.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Adnan Güler üstlenirken senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme alıyor. Sevilen dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.

Editör: TE Bilisim