“İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket eden dizi, aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren modern bir külkedisi hikâyesi.      

Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği   “Elimi Bırakma” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bölüm için motor dedi. Şimdiden sezonunun en iddialı iş olarak konuşulan  “Elimi Bırakma”  dizinin başrollerini başarılı oyuncu Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor.  Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra’nın yolu benzer kaderi paylaştıkları Cenk ile kesişir.  Azra onun hayatına sihirli bir değnek gibi dokunup tüm yaralarını iyileştirir.  Başlangıçta tatlı atışmalarla başlayan ikilinin ilişkisi bir süre sonra beklenmedik bir oyunla büyük bir savaşa dönüşür.



 ‘Elimi Bırakma’ Dizisi’nde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

“İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket eden dizi, aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne serecek. Cenk ve Azra’nın birbirlerine olan tutkulu aşkı anlatılırken, Feride hanımın ailesini bir arada tutma mücadelesi de ekranlara taşınacak.
Feride Çelen, Türkiye’nin saygın yemek şirketlerinin sahibidir. Hayata bir çorba yaparak başlayan Feride Hanım küçük bir dükkândan zincirler haline gelen esnaf lokantaları olan bir şirket sahibi olmuştur. Fakat başkalarının hayatına sihirli değnek gibi dokunup onları değiştiren Feride Hanım,canlarım dediği ailesi tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ailesini gelecek nesillere bırakacağı bir miras olarak gören Feride Hanım, aslında ailesini hiç tanımadığını fark eder. Feride’ye göre aile insanın en değerli hazinesidir. Aynı çatı altında acısı ile tatlısıyla yaşanan bir ömrün tatlı telaşıdır aile ocağı. Acılara göğüs gerdiğin sevgisiyle huzura erdiğin sıcak bir yuvadır. Emektir, şefkattir, aynı sofrada kök salmaktır… Vakti geldiğindeyse teslim edilmeyi beklenen en kıymetli mirastır.
Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği Elimi Bırakma dizisinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen oturuyor. Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.