TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerin zirvesinde olan Teşkilat14 Kasım Pazar akşamı yirmi ikinci bölümüyle ekranlara gelecek.

Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen ‘Teşkilat’,  gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, aksiyon sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek.

Sevgi, Selim hakkındaki gerçeği öğrenebilecek mi? Sevgi, Selim hakkındaki gerçeği öğrenebilecek mi?

 ‘Teşkilat’ta bu hafta neler olacak:

Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer. Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar. 

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır. 

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.

‘Teşkilat’ yirmi ikinci bölümüyle 14 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 

 

 TEŞKİLAT - KÜNYE

Yönetmen                                    : Burak Arlıel- Burak Müjdeci

Yapımcı                                        : 

Senaryo                                        : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik                                           : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular                                  : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl 
Editör: TE Bilisim