Reyting birincisi, Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi “Kocamın Ailesi” ekibi 1 haftalık gizlilik anlaşmasıyla organize ettiği doğum gününü tekne de hep beraber kutladı. 




Yapımcı Banu Akdeniz
 “Bir sürpriz bekliyordum ama bu kadarını değil… Çok komikler bir haftadır ben gelince konuşmalar duruyor, tuhaf yüz ifadeleri zaten şüphelendirmişti, ama buna gerçekten şaşırdım güzel bir sürpriz oldu baya uğraşmışlar... Oyuncu ve tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkürler” dedi.


 

 

Aile ve akrabalık ilişkileri üzerinden, eğlenceli, hüzünlü, samimi, Kandilli semtinde geçen hikayesiyle ‘‘Kocamın Ailesi’’ Her Perşembe saat 21.00’de FoxTv’de seyircisiyle buluşuyor...


 


Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, 
Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

 

Editör: TE Bilisim