Büyük ilgiyle izlenen, NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte’nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcacık, samimi mahalle hikayesiyle “Diğer Yarım”Bu hafta da çok hareketli..

Zeynep hanım,Afet ve Devran'ın evliliğini engellemek için girdiği savaşa kaldığı yerden devam etmektedir.Duygu sömürüsü,grev,boykot ve tehdit işe yaramayınca bu sefer başka bir yola başvurur.Dursun Dede'nin hastalığını taklit etmeye başlar.Devran'ı kaybettiği eşi zannetmektedir. Böylece Devran'da Afet de gözü önünde olacak hem de gizlice evlenmeye kalkışmayacaklardı.

 

İyilikten maraz doğmuş, Poyraz,Esin'e yardım ettiğine pişman olmaya başlamıştır. Poyraz, Esin'in kız arkadaşı zannedilmesini düzelteyim darken işler daha da sarpa sarmış ve sonunda Esin'le olan durumu kendisinin bile tahmin edemeyeceği bir noktaya gelmiştir.Artık,Zeynep'i kaybetmenin eşiğindedir. Arif,Erdem ve Durmaz ailesini bitirme planlarına devam etmektedir. Denediği her yol,Ecevit'le Meryem'i birbirine biraz daha yaklaştırınca Arif, en büyük kozunu oynar. Esma'ya Ecevit'le Meryem'in geçmişindeki büyük sırrı söyler.Esma,annesine ve babasına bunun hesabını bir türlü soramaz.Fakat bu sır,Esma ile Tarık arasında soğuk rüzğarlar estirmeye başlamıştır. Ecevit ve Meryem'in geçmişi,Esma ve Tarık'ın bugünün sarsmaya yetmiştir.


 

Ecevit ve Meryem'e büyük bir otelde yapılacak bir düğünün catering işi gelir. Aile kısa bir süre sonra,kendilerini düğünün tüm organizasyonunu yaparken bulur.Hem yaşanan aksilikler,hem de Arif'in kötücül müdahelesiyle düğün ,Erdem ve Durmaz ailesinin içinden çıkamayacağı bir organizasyona dönüşmeye başlar.Zehirlenen müşteriler,Dursuncan ve rüştücem'in durdurulmaz yaramazlıkları,Devran'ın beceriksizliği,Afet'in işgüzarlığı derken düğün,Ecevit ve Meryem'in kontrolünden çıkar.Düğünün sonunda yaşanan baskın ,her şeye tuz biber eker.Esin'in kuzenleri düğüne baskın yapar.Poyraz''a savurdukları tehdit,kimsenin tahmin edemeyeceği bir şeye sebeb olur.Poyraz,namlunun ucundayken silah çok başka birinin eline geçmiştir.Zeynep,aşkı için kimsenin bilmediği bir hamle yapar.

‘‘DİĞER YARIM’’ 2 KASIM PAZAR, 
19. BÖLÜMÜYLE 20.00’DA atv’DE… 

 

                                                      

Oyuncular    :İPEK TUZCUOĞLU (Meryem), ORHAN KILIÇ (Ecevit),GONCA SARIYILDIZ (Esma-Zeynep), NEVRA SEREZLİ (ZEYNEP HANIM), SAİT GENAY (DURSUN DEDE), GÜLEN KARAMAN(ASİYE),RUHİ SARI (DEVRAN), MURAT GARIPAĞAOĞLU (SABRİ) YAMAÇ TELLİ (TARIK), EDA ÇATALCAM (AFET), ALİCAN ALBAYRAK(POYRAZ); CANAN MAKTAL (EMİNE) SOMER KARVAN (FİKRİ)

Editör: TE Bilisim