Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme” 27 Ağustos Cumartesi akşamı yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.

 

Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosunda; Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

 

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin

Üçüncü bölümünün konusu şöyle:   

 

Ece, Pınar’ın evine Mevsim’in özel İngilizce ders hocası olarak girmiş ve kendini ailenin tüm üyelerine bir hayli sevdirmiştir. Zaman geçtikçe iyice evin kızı haline gelen Ece, Pınar’ın da çok yakın arkadaşı haline gelmiştir. Artık Pınar, bütün dertlerini onunla paylaşıyor, Kerem’le ilgili bir sorun yaşadığında ilk ona anlatıyordur.

                                   

Sevilen dizi Teşkilat ‘Dalya’ dedi… Sevilen dizi Teşkilat ‘Dalya’ dedi…

Evdeki herkesin tüm sorunlarını çözen, herkesin derdine koşan Ece, artık bu aile için vazgeçilmez ve çok sevilen biri olmuştur. Daha da önemlisi çok güvenilir biri haline gelmiştir. Artık Ece için Kerem ve Pınar’ı ayırmak daha da kolaydır.

 

Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı "Mükemmel Eşleşme " 27Ağustos Cumartesi saat 20.00’de TRT 1'de... 
Editör: TE Bilisim