SAMANYOLU TV PES ETMEDİ! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK STÜDYOSUNU KURDU

Yapılan müdahalelere ve engellemelere rağmen bu yıl iddialı Ramazan programları hazırlayan Samanyolu TV, müftülükten camide program yapma izni alamaması üzerine kendi binasında geleneksel Osmanlı mimarisinden esinlenerek Türkiye'nin en büyük ve en görkemli ramazan stüdyosunu kurdu. Özel olarak getirilen malzemelerle hazırlanan dev stüdyo Ramazan ayının ilk gününden itibaren sahurda ekrana gelecek Gecenin Bereketi ve iftarda yayınlanacak İftar Zamanı programları için kullanılacak.
 

Bu Ramazan’da En Güzel Dua konseptli programlar hazırlayan Samanyolu TV, birbirinden değerli konukların katılımıyla ekran başındakilere dua dolu dakikalar yaşatacak. 



Ramazan programlarının özlenen ismi ekrana dönüyor 

Uzun yıllar Samanyolu TV’de Ramazan programları sunan Reha Yeprem, bu yıl sevenlerine bir sürpriz yaparak kısa bir aranın ardından yeniden ekrana dönüyor. Sahurda Gecenin Bereketi’ni sunacak olan sevilen oyuncu dünyanın değişik ülkelerinden gelen konukları programında ağırlayacak.



Çok dilediği bir arzusu veya duası yerine gelen insanların çarpıcı hikayeleri de ekrana gelecek. İftar Zamanı programını ise sunucu ve şair Ahmet Bozkuş üstlenecek. Sevilen dizi oyuncularının, sanatçıların, yazar ve akademisyenlerin konuk olacağı programda Bozkuş, doyumsuz sohbetiyle izleyenlere Ramazan’ın manevi serinliğini yaşatacak. 
 



Sevilen yemek programları Yeşil Elma ve Pasta Börek’te Ramazan boyunca birbirinden özel iftar ve sahur menüleri hazırlanacak.