ŞİFACI/ İLK GÖSTERİM

Bu belgesel, enerjiyle iyileştiren şifacı Charlie Goldsmith'in inanılmaz yeteneğine dikkat çekerken, onun işini ve hayatını konu alıyor. İnsanları zihin enerjisiyle iyileştirmek gibi bir yeteneğe sahip olan Charlie'nin metodları, onu anlamaya çalışan bilim adamlarını ve tıp mensuplarını hayrete düşürüyor. Kısa bir süre öncesine kadar gücünü gizleyen Charlie'nin olağanüstü yeteneklerini bugün bütün dünya anlamaya ve öğrenmeye istekli. Bir çok ünlü ve sıradan insan, onun eşsiz yeteneklerinden yararlanmak istiyor. Charlie izleyeceğiniz bölümlerde, bir anneye tekrar yürüme yeteneğini kazanmasında yardımcı oluyor, kronik boyun ağrısı çeken film starı Jennifer Grey'le tanışıyor. Daha sonra, genetik bir hastalığın pençesindeki iki yaşındaki bir çocukla çalışıyor. Farklı hayatlar yaşayan, iyileşmek isteyen bu insanlar, hatta en kuşkucuları bile, Charlie'nin yeteneğinden etkileniyor.

4 Nisan’dan itibaren her Çarşambasaat 22:25’te

 

TEMİZLİK BAĞIMLILARI/ İLK GÖSTERİM

ABD, 14 milyon şaşırtıcı istifçinin yuvasıdır, bu da bu durumu, batı dünyasının en büyük istifçilik salgınlarından biri haline getiriyor. Ev bir sağlık riski yaratıyorsa, sahibinin elinden alınması tehlikesi doğuyor dolayısıyla temizlik yapılması şart. Neyse ki, Atlantik'in öteki ucundan yardım olasılığı var. İngiltere'nin temizlik saplantılı temizlik işçileri, ülkenin en kirli evleri ve malikhanelerinden bazılarını pırıl pırıl yapıyor. Şimdi bu saplantılarını Amerika'daki darmadağın evlerini düzene sokarak tatmin edecekler. Her bölümde temizlik işçileri ikili gruplar halinde Amerikalı bir istifçinin evini temizleyecek. Üstelik, sınırlarını biraz daha zorlamak için gece orada kalmaya da varlar. Teksas'ta köhne bir çiftlikten, Connecticut Irmağına yakın dokuz odalı tarihi bir konağa, temizlemeye, fazlalıklardan kurtulmaya ve bu evlere yeni bir yaşam vermeye hazır olan bu süper düzenli İngilizler için, hiçbir proje altından kalkamayacakları kadar büyük değil.

10 Nisan’dan itibaren her Salı saat 20:35’te

 

DÜĞÜN EVİ/ İLK GÖSTERİM

Bir sıkıntının yaşanmadığı, hayalinizdeki düğünü mü istiyorsunuz? Beş düğün organizatörü büyük bir malikaneye yerleşerek stresli çiftlere hayallerindeki düğün törenini hazırlamak için hizmet sunuyorlar. Süper eğlenceli ve hızlı Vegas tarzı evlilik hizmetinin ekranlara geldiği programda çiftler, en çılgın evlilik hayallerini gerçekleştirebiliyorlar. Yalnız, bir taviz vermek durumundalar. Gelin ve damat büyük güne kadar planlar üzerindeki tüm kontrollerini kaybetmeyi kabul etmeliler. Dizinin ilerleyen bölümlerinde, Alice Harikalar Diyarında adlı kitaba tutkun olan bir kadın için bu temayı taşıyan bir düğün, Tudor tarzında bir nikah töreni ve büyülü bir otobüs gezisi ekranlarınıza geliyor.

18 Nisan’dan itibaren her Çarşamba saat 15:55’te

 

TESLA: BİR CİNAYETİN PERDE ARKASI/ İLK GÖSTERİM

Nikola Tesla, yaşadığı çağdan daha ilerde olan biriydi: röntgeni, lazeri ve kablosuz enerjiyi buldu, 300 buluşuyla, aklının veriminin bugün hala dünyayı etkilediğini görüyoruz. Ancak, onun zamanında teorileri ve tarzı tartışma yarattı. Tarihin en parlak akıllarından biri, aynı zamanda en tehlikelilerinden biriydi. Bir yandan zenginleşirken, diğer yandan deneyleri daha büyük çaplı ve tehlikeli bir hale geldi, bu da düşman edinmesine sebep oldu. 1943'teki gizemli ölümünün ardından, değerli araştırmasına el konuldu ve bu araştırma yağmalandı. Böylelikle bir komplo doğmuş oldu. Doğal nedenlerle mi ölmüştü yoksa daha kötücül nedenlerle mi? Kısa süre önce ortaya çıkan belgeler, Tesla'nın araştırmalarının çapı üzerine çok değerli yeni bilgileri gözler önüne seriyor. Bu dizi, onun öyküsünü ele alarak, komplo teorisinin doğru olup olmadığını sorguluyor, sadece bir kandırmacadan ibaret olup olmadığını keşfetmek için ipuçlarını arıyor.

8 Nisan’dan itibaren her Pazar saat 21:55’te

 

FEAR THE WALKING DEAD/ İLK GÖSTERİM

Madison Clark ve işlevselliğini kaybeden ailesi hayatta kalma savaşı vermeye devam ediyor. Bu kez dünyaları yepyeni bir çift gözle görülmekte: The Walking Dead'in dünyasından hikayeye katılan Morgan Jones'un gözleri aileyi izliyor. Yeni dostlar, düşmanlar ve tehditlerle karşı karşıya kalan karakterlerin yakın geçmişleri şimdi yaşadıkları belirsizlik, mücadele ve keşiflerle içiçe geçiyor. Birbirleri için ve birbirlerine karşı mücadele ediyorlar. Bu arada bir alay ölüyle de savaşan aile tüm bunları, ağır gerginlikler yüzünden kontrolden çıkan hayatlarında, birlikte ve yeni bir gerçekliğe doğru düşe kalka ilerlerken ayakta kalmak için yapıyor.

16 Nisan’dan itibaren herPazartesi saat 23:35’te

 

ROBSON GREEN İLE SIRA DIŞI BALIKÇILIK / İLK GÖSTERİM

Robson Green gezegenin en ücra köşelerinde, balık avının yapıldığı coğrafyalara giderken, balık tutmayı farklı bir düzeyde ele alıyor - misyonu, dünyanın nehir, göl ve okyanuslarında bulunabilecek en büyük, en agresif ve en sıra dışı balıkları yakalamak. Robson, Amerika'nın balta girmemiş ormanlarından Moğolistan'ın bozkırlarına, tayfunun çarptığı takımadalardan, Hint Okyanusu'nun dayanılmaz sıcağına kadar, sekiz farklı yerde, yeteneklerini sınıyor. Oltayla balık tutma kabiliyetini kullanmanın yanı sıra, Robson izlediği balıkçıların tekniklerini de benimsemeye çalışıyor. Deneyecek yeni teknikleri, anlatacak hikayeleri bulunan balıkçılarla tanışıyor. Misyonunu yerine getirebilmek için, kabilelerin, göçebelerin ve şamanların, eski ve alışılmadık yöntemlerini öğreniyor: amacı, dünyanın en şaşırtıcı balıklarını kurnazlıkla alt etmek.

26 Nisan’dan itibaren herPerşembe saat 18:30’da

 

SOKAK ÇILGINLARI: MEMPHIS/ İLK GÖSTERİM

Memphis, Tennessee'de arabalar hızlı, çeneler çok çalışıyor ve hiç bir yerde görülmeyen bir yarışma tarzları var. Burada JJ ''Da Boss'' ve yarışçı ailesi biraz farklı çalışıyorlar. JJ sokak yarışı alanında en büyük isimlerden bazılarını, para karşılığında yarışmak için Memphis'e davet ettiğinde telaş artıyor. Memphisli yarışçılar kendilerine yeni bir yol buluyorlar ve sonra Memphis'te yapılan en büyük yarışlardan birinde mümkün olduğu kadar fazla para toplamak için bir aile olarak birbirleriyle kenetleniyorlar. Bu yarışta Memphis bütün dünyaya karşı yarışıyor ve gece sona erdiğinde önemli olan, birbirine sonuna kadar destek olmak ve o parayı kazanmak.

6 Nisan’dan itibaren her Cuma saat 21:55’te

 

ALTIN PEŞİNDE: PARKER'IN İLK YOLU/ İLK GÖSTERİM

Parker Schnabel daha 22 yaşındayken, 13 milyon dolar değerinde altın çıkartarak Klondike'ta muazzam bir servete sahip olmuştu. Fakat bu başarısına rağmen Parker'in aklında hep şu soru vardı: Acaba kendisi de ilk altın arayıcılar kadar güçlü ve dayanıklı mıydı?Parker, büyükbabasının hatırasına, kış bastırırken Kıyı Dağları boyunca Alaska'da kendi kasabasından Klondike'ın efsanevi altın yataklarına kadar yürümek gibi hayatında yaptığı en tehlikeli işlerden birine girişiyor. Bu yolculuk onun kanında var ve atalarının izinden gidiyor. Hem atalarıyla, hem de onların servete ulaşmak için katlandıkları güçlüklerle ile ilgili neler bulacak acaba?

16 Nisan’dan itibaren her Pazartesisaat 21:00’de

 

AARON KAUFMAN İLE ARABA TUTKUSU/ İLK GÖSTERİM

İşte Sürat İşte Ses (Fast N' Loud) dizisinde yapmış olduğu olağanüstü çalışmalarla üne kavuşmuş olan dahi motor tamircisi Aaron Kaufman, kendi dizisiyle yeniden ekranlarda! 'Sakallı Dahi', o zamandan bu yana, yeni kurmuş olduğu Arclight Fabrication atölyesine ve kamyonlara olan tutkusuna odaklanmak üzere Gas Monkey Garage'daki hayatına veda ediyor. Aaron, Dallas Texas'taki bu yeni macerasında kendisiyle birlikte çalışmak üzere Amerika'nın her yerinden usta elemanları kendi elleriyle seçiyor.İşi için çok büyük planları var ki bunların arasında, Ford F-100 pazarı için yedek parçalar yapma gibi yeni bir girişim düşüncesi de bulunuyor.

13 Nisan’dan itibaren her Cumasaat 21:00’de

 

DÖNÜŞTÜRÜLEN EŞYALAR/ İLK GÖSTERİM

Gözümüzü kırpmadan çöpe attığımız gündelik kullandığımız eşyalar aslında, inanılmaz teknolojiler sayesinde eritilip dönüştürülerek yepyeni bir hale getirilir ve yeniden kullanılabilir. Peki ama atılan bunca şeyden geri kazanılabilir ve dönüştürülebilir malzemeler nasıl elde ediliyor ve yeniden kullanılabilir hale getiriliyor? Bu eğitici dizi, önce ayrıştırılan sonra da yepyeni ve çok farklı bir şekilde yeniden yapılandırılan malzemelerin hayat döngüsünü izliyor. Tren rayları bir lüks araba olarak yeniden yollara düşüyor, deterjan kavanozları dayanıklı otopark döşemelerine, alüminyum merdivenler petrol tankeri parçalarına ve mumdan karton kutular ateş yakmakta kullanılacak kütüklere dönüştürülüyorlar.

19 Nisan’dan itibaren her Perşembe saat 21:00’de