PARKER SCHNABEL VE ALTINA HÜCUM GELENEĞİ DISCOVERY CHANNEL’DA BAŞLIYOR

 

 

1890’larda Klondike Altına Hücum Yolu’nda zengin olmak üzere yola çıkan binlerce insan hayatını kaybetti. Madenci çevrelerinde bu insanlar birer kahraman ve zafere ulaşmak için her şeyini riske atan öncüler olarak tanınıyorlar.

Discovery Channel ekranlarında başlayan bu yepyeni dört bölümlük dizide, altın madenciliğinin efsanevi ismi John Schnabel’in ölümünden etkilenen Parker Schnabel, dedesinin izinden giderek iyi bir madenci olduğunu kanıtlamak için zorlu koşullarda kendini denemeye karar veriyor. Bu zorlu yolculukta, Schnabel, atalarının hedeflerine ulaşmak için nelere katlandıklarını ve hangi engellerle karşılaştıklarını keşfediyor.

Parker Schnabel ve Altına Hücum Geleneği 17 Nisan Pazartesi saat 21.00’dan itibaren Discovery Channel ekranlarında başlıyor!



VAHŞİ HAYVAN KURTARMA ANIMAL PLANET’TE BAŞLIYOR!

 


Animal Planet ekranlarında başlayacak olan bu altı bölümlük ilgi çekici dizide Four Paws adlı Uluslararası Hayvanları Koruma Organizasyonu, hayvanlara daha iyi bir hayat sağlamak için cesur ve bazen de tehlikeli sorumluluklar üstleniyor. Dünyanın en büyük hayvan koruma organizasyonularından birine benzersiz bir erişimin sağlandığı programda, insanların hırsları yüzünden istismar ettikleri hayvanların haklarını geri kazanmalarını ve barış içinde yaşamalarını sağlamak için bu ekibin gösterdiği çaba ekranlarınıza geliyor.

Bu yepyeni dizi, etkileyici kurtarma girişimlerinden, planlama aşamasına, tehlikeli müdahelelerden, nakle ve nihayetinde hayvanların özgürlüklerine kavuşturularak barınaklara getirilmesine kadar tüm evreleri ekranlara getiriyor.

Vahşi Hayvan Kurtarma, 17 Nisan Pazartesi saat 21:00’dan itibaren Animal Planet ekranlarında başlıyor!

Editör: TE Bilisim