DR. DEE: ALASKA VETERİNERİ ANIMAL PLANET’TE BAŞLIYOR

21 Ocak Perşembe günü saat 21:30'den itibaren Animal Planet’te başlayacakyepyeni dizi Dr. Dee: Alaska Veterineri'nde, Sibirya kurtlarından Ren geyiklerine kadar tüm hayvanları tedavi eden veteriner Dee Thornell'i izliyoruz.

Dr. Dee, sadece uçak, motorlu kızak veya kızak ile ulaşılabilecek yerlerdeki hastalara erişmek için pilot ehliyeti bile aldı. Dr. Dee ve personeli aşırı uçtaki vakaları ve Alaska sınırına özel olan müşterileri ele alıyorlar. İster ev hayvanı ayı olan bir adam, isterse ev hayvanı ren geyiği olan bir aile olsun, Dr. Dee'nin Hayvan Evi'nde hiçbir müşteri geri çevrilmiyor.

 

MANTAR SAVAŞLARI DISCOVERY CHANNEL’DABAŞLIYOR

Falls City'nin bu küçük kasabasının etrafını çevreleyen eski ormanlarda gömülü bir hazine bulunur ama yalnızca birkaç kişi bunun nasıl çıkarılacağını bilir.

21 Ocak Perşembe günü saat 22:30'dan itibaren Discovery Channel’da başlayacak Mantar Savaşları’nın gün yüzüne çıkan bu yeni sezonunda her yıl 10 hafta boyunca nasıl siyah mantar avına çıkıldığını öğrenin. Siyah mantarlar dünyanın en pahalı yiyeceklerinden biridir ve eski Roma imparatoru Neron tarafından 'tanrılarınyemeği' olarakadlandırılır. Herbir kilosu neredeyse altın yaprak değerinde olan bu besin Oregon'lu toplayıcılar için altından çok daha değerlidir. Yerel toplayıcılar bu besin sayesinde çok iyi paralar kazanabilir ama bunun için herkesten önce mantar yetişen bölgelere gitmeleri gerekir.


Editör: TE Bilisim