AMERİKA'NIN SIRADAKİ YILDIZ KEDİSİ ANIMAL PLANET’TE BAŞLIYOR

Kediler  Internet'i ele geçirdiler. Videoları ve görüntüleri sosyal medyaya hakim oldu. Sıradaki kedi yıldızı olmak için gerekenler neler? Amerika'da milyonlarca kedi var, ancak sadece birkaçı diğerlerine göre öne çıkıyor.

27 Ocak Çarşamba günü saat 21:30'dan itibaren Animal Planet Amerika'nın Sıradaki Kedi Yıldızını bulma göreviyle yola çıkıyor. Ekip sıradaki bilgisayar pisisini bulmak için binlerce kedi videosu ve fotoğrafını elden geçiriyor. Bu bir saatlik özel yayında, ev sahibi John Fulton ülkedeki en şirin, en karizmatik kedilerden bazılarını jüri panelimize sunuyor. Ev hayvanı uzmanı Andrea Arden, Buzzfeed Yayın Yönetmeni Jack Shepherd ve komedyen ve kedisever Julie Klausner bu şanslı kedilerden hangisinin 'Amerika'nın Sıradaki Yıldız Kedisi' olacağına karar verecekler.

 

 

YERYÜZÜNDEKİ EN TUHAF HAVA OLAYLARI DISCOVERY SCIENCE’DE BAŞLIYOR

27 Ocak Çarşamba saat 21:30'dan itibaren Discovery Science’de başlayacak Yeryüzündeki En Tuhaf Hava Olayları adlı dizide bir dizi büyüleyici hava olayı irdeleniyor.

Olağanüstü olaylara yakalanan görgü tanıklarıyla tanışın ve bu tuhaf olguların ardındaki bilimsel gerçekleri keşfedin. Bu bilgilendirici dizide bir dizi meteorolojik harikaya odaklanılıyor, bazıları o kadar tuhaf görünüyor ki, meteorologların hayal gücünün sınırlarını zorlar nitelikteler!


Editör: TE Bilisim