SAY YES TO THE DRESS TLCKANALINDABAŞLIYOR

Say YestotheDress17 Kasım Salı günü saat 14:10’dan itibaren
ikinci sezonuyla TLC kanalında başlıyor!

Gelinlik seçmenin damadı seçmekten bile daha güç olacağı kimin aklına gelirdi ki?

New York’taki, dünyanın en meşhur gelinlik mağazası Kleinfeld Bridal’a adım atan gelin adaylarının yüzünü güldürmek zor, ama imkansız değil. Hayallerindeki gelinliğe kavuşmayı iple çeken gelinlerin emrindeki uzmanlar takımı, gerginlik, stress ve göz yaşlarını alt edip, hedefi on ikiden vurmaya kararlı. Say Yes to the Dress ile gelinlik krizi itinayla çözülür!


 

ÇOCUKTAN ERKEĞEDISCOVERY CHANNEL’DABAŞLIYOR

 

17 Kasım Salı günü saat 22:30’dan itibaren Discovery Channel ekranlarında başlayacak ÇocuktanErkeğe’de ödüllü film yapımcısı Tim Noonan, erkek olmanın ne anlama geldiğini araştırdığı efsanevi bir arayışa çıkıyor.

Altı ay boyunca kendini dünyanın en doğal vebenzersiz kültürlerinin bulunduğu yerlerde ve bu kültürlere ait eşi görülmemiş olgunluk törenlerini izlerken buluyor.Tim, tarihi törenleri, kanlı kutlamaları ve erkekliğin ispatlanması gereken sınavları izliyor. Ren geyiği insanlarından oluşan bir kabileyle birlikte Sibirya'da kızak sürmeyi öğreniyor, kardauyuyor ve soğukla baş ederek ren geyiği kanı içiyor.Gizemli Guinea Bissau Adaları'nda Tim çıplak dövülmek, sıçan ve maymun yemek ve kabileye özgü bir yara almak gibi tecrübeler ediniyor. Moğolistan'ın derinliklerindeyse bir tilki avlayabilmek için altın renkli bir kartalı yakalaması ve eğitmesi gerekiyor.

Editör: TE Bilisim