ÇETREFİLLİ ADALET İKİNCİ SEZON BÖLÜMLERİYLE ANIMAL PLANET’TE BAŞLIYOR!

Çetrefilli Adalet 
ikinci sezon bölümleriyle yeniden karşınızda. Washington Eyaleti Balık ve Vahşi Yaşam Kanun Uygulama Programı Bölümü memurlarını, Dört Mevsim Yeşil Eyaletin acımasız dağlık arazisi, dolambaçlı yolları ve yoğun nüfuslu kıyı alanlarında polislik görevi yaparken izliyoruz.

Bu dizide, memurlar hem insan hem de vahşi hayvanlara dönük, orkaların güvenliğini sağlamak ve alabora olmuş bir teknedeki yolcuları kurtarmak gibi çarpıcı kurtarma operasyonlarına imza atıyorlar. Memurlar korumaya ve hizmet vermeye devam ederek, tehlikeli suçlularla başa çıkıp hayat kurtarıyorlar. İster tehditkâr bir ayıyı doğal ortamına geri bırakmak, isterse bir kanun kaçağını yakalamak olsun, bölüm eyleme geçmeye, suçla mücadele etmeye ve vahşi yaşamı korumaya hazır. Bu kahramanlar şimdi hangi zorluklarla karşılaşacaklar? Çetrefilli Adalet ekibinin yeni maceralarında yanıtını öğrenebilirsiniz.

Çetrefilli Adalet 2 Nisan Cumartesi günü saat 21:30’dan itibaren Animal Planet Ekranlarında!

 

EARTH MONTH DISCOVERY SCIENCE’DE BAŞLIYOR

 

Nisan ayındaki ‘Küresel Dünya Günü'ne az zaman kala, Discovery Science ay boyunca yeşile bürünerek gezegenimize ayna tutuyor.

'Ekoteknoloji'de dünyanın en parlak beyinleri; çevrenin tahrip edilmesini tersine döndürmenin anahtarını taşıyor olabilecek muhteşem çözümler, kavramlar ve en yeni teknolojiler ile karşımızda. 'Dünyanın İşleyiş Biçimi'nde, gezegenimiz hakkındaki en büyük soruları soran tutkulu bilim insanlarının yanı sıra, yanıtlarını bulmaya çalışan biyologlar ve jeologları izliyoruz. 2050'ye kadar, dünya nüfusunun %75'i kentlerde yaşıyor olacak. Geleceğin karbonsuz kenti “Ekopolis”, kentte yaşamın geleceğini temsil etmek üzere, vizyonerler, tasarımcılar, teknisyenler ve mucitler tarafından oluşturulan sanal bir kenttir.

Earth Month ilk Bölümüyle 4 Nisan Pazartesi saat 18:45’ten itibaren Discovery Science Ekranlarında Başlıyor!

Editör: TE Bilisim