TİMSAH EKİBİANIMAL PLANET’TE BAŞLIYOR

5 Haziran Cuma günü saat 22:30’dan itibarenAnimal Planet’te başlayacak Timsah Ekibi, Florida’da bulunan ve elle baş belâsı hayvanları yakalayan tek şirketi ekranlara getiriyor. Bir havuzda mahsur kalan dört metre boyundaki timsahtan, çocuk parkını istila eden zehirli yılanlara kadar en tehlikeli hayvanları, en duyarlı şekilde yakalayan ve uzaklaştırıp başka yere taşıyan bu çocukları izleyeceğiz.

Dördüncü sezonda, Paul ve Jimmy, Jimmy'nin yeni iş girişimi olan BBQ restoranını yürütmek için bir çözüm bulmaya çalışıyor. Daha sonra Paul Florida'nın "Timsah Bölgesi"nde timsah yakalamaya gidiyor. Diğer yandan, Timsah Ekibi, bir su pompalama istasyonundan baş belâsı bir timsahı çıkarmak üzere çağrılıyor. Timsah parkında ise Tre belki de son şovu olabilecek sarsıcı yeni bir numara yapıyor.

 

FAT N' FURIOUS DISCOVERY CHANNEL’DA BAŞLIYOR

ABD'nin en eski ve bir zamanlar ağır sanayinin çok güçlü olduğu ve adına 'Pas Kuşağı' denen kuzey doğu bölgesinde yer alan Ohio eyaletinde sürat konuşur - araba ne kadar hız yaparsa kârın da o kadar yüksek olacağı bu dünyada saniyeler değerlidir. Bel ölçüleri bu 'Pas Kuşağı'yla yarışacak büyüklükte olan TommyChristmas ile ailesi, büyük araba kullanıp büyük yaşayanlardan.

5 Haziran Cuma günü saat 23:30’dan itibarenDiscoveryChannel’da başlayacak Fat N' Furious, ChristmasAutomotives'in, ölüme terkedilmiş arabaları alıp onları yeniden hayata kavuşturmasını, sonra da yarış pistine salmasını konu alıyor. Ohio'nun çeşitli yerlerinde arka bahçelere bırakılan değerli arabaların sayısı çok ve fiyatları düşük; ama onları pistlerde yarışacak güçlü arabalar haline getirmek başlı başına bir başka iş!

Editör: TE Bilisim