TRT 1’in Degas Film imzalı, merakla beklenen yeni dizisi “Tek Yürek” 7 Şubat Perşembe günü izleyiciyle buluşacak.

Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıca hazırlanan Halit ve sıfırdan zirveye giden yolda ki gençlerin hikayesini ekrana getirecek olan Tek Yürek’in ilk bölümü şöyle;

Kanada’da yaptığı buz hokeyi koçluğundan atılan Halit, çocuklarıyla Zeytinburnu’ndaki baba evine döner. Yeni hayatına alışmaya çalışırken, karşısına çıkan sürpriz biri, ona hayatının teklifini yapar. Halit çok sevdiği mesleğine burada devam etmeye çalışırken beklemediği zorluklarla karşılaşacaktır.

Mahallenin ele avuca sığmayan gençleri; Yiğit ve arkadaşları, kah eğlenceli kah tehlikeli bir hayat sürmektedirler. Ağabey gibi gördükleri Sait’in bir işini hallederken başlarına aldıkları bir bela Halit’le tanışmalarına sebep olur. Halit ise Beladan kurtulmaları için bir şart öne sürecektir.

Bu arada Yusuf’un başına alacağı başka bir dert yüzünden ekip arkadaşları yardımına koşar ama durum kötüdür. Öte yandan Sait, Yiğit’in kardeşi Osman’a gizlice kuryelik yaptırır. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve peşine takılan karanlık adamlar yüzünden Osman’ın canı tehlikededir. Abisi ve arkadaşlarından yardım isteyemeyen Osman’ı kim kurtaracaktır?

 

“Tek Yürek” 7 Şubat Perşembe Saat 20.00’da TRT 1 Ekranlarında!

Künye

Yapım                          :Degas Film

Yönetmen                 : Mehmet Ada Öztekin

Yapımcı                    : Ahmet Kayımtu

Senaryo                    : Meriç Demiray – Banu Tekcan – Elif Asılkefeli

Oyuncular                 :Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicemİntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan,  Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi,  Arda Anarat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız, Hakan Salınmış ve Kadriye Kenter