FENOMEN DİZİ ÇUKUR’DA CUMALİ KOÇOVALI’NIN BOLD PILOT GELİYOR REPLİĞİ SOSYAL MEDYADA YENİ BİR AKIM BAŞLATTI

Pazartesi akşamlarının izlenme rekorları kıran vazgeçilmez dizisi “Çukur”un önceki akşam ekrana gelen bölümünde efsane yarış atı Bold Pilot’a yapılan gönderme sosyal medyada yeni bir akım başlattı.

Necip Memili’nin hayat verdiği sevilen karakter Cumali Koçovalı’nın “Şşş! Bold Pilot Geliyor!” repliği dizide yayınlandıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. Cumali Koçovalı’nın repliği ile sosyal medyada başlayan paylaşımlara “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin sevilen oyuncuları Mert Fırat ve Gökçe Bahadır da katıldı. Ünlü isimlerin de dahil olduğu akım sosyal medyada yapılan paylaşımlarla hızla yayıldı.

Bold Pilot rüzgârı beğeni ile izlenen “Kızım” dizisinde de yer buldu. Geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Öykü (Beren Gökyıldız) ve veteriner Candan’ın (Leyla Lydia Tuğutlu) yarışa hazırlanan bir atı tedavi ettikleri sahnede efsane yarış atı Bold Pilot anıldı. Tedavi ettikleri atı Bold Pilot’a benzeten Candan hayvanları çok seven Öykü’ye efsane yarış atının unutulmaz hikayesini anlatma sözü verdiği dakikalar sosyal medyada ilgi gördü.

Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen “Şampiyon”, Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın destansı aşklarını konu alıyor. Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan “Şampiyon”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyonda.

Çukur” Cumali Bold Pilot Geliyor Sahnesi:

https://www.youtube.com/watch?v=TfhNAAwtAJI

 

“Kızım” Öykü-Candan ve Bold Pilot Sahnesi:

https://youtu.be/bvuMM-zTgd4

 

Cumali (Necip Memili) #şşşBoldPilotGeliyor:

https://youtu.be/kQ55j0qgC3Q