Tehlikeli sahnelerin çekiminde dublör kullanmayı reddeden gözü pek aktörün, dağcılık ekipmanları ile tırmanma becerisi tüm çekim ekibinin de takdirini topladı. “Ne Münasebet” dizisi, Haziran ayında Show TV ekranlarında!

 

Show TV’nin merakla beklenen dizisi “Ne Münasebet” setinde heyecan eksik olmuyor. Yaz döneminin en iddialı yapımlarından biri olan Ne Münasebet”  dizisinin çekimleri devam ederken, sette yaşananlar da izleyicilerin merakını arttırıyor. Ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu, tehlikeli tırmanış sahnelerinin çekimleri sırasında dublör kullanmayarak oyunculuğunun yanı sıra cesaretini de gözler önüne serdi.

 

Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı “Ne Münasebet” dizisi; birbirlerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan, aynı zamanda birbirileriyle tartışmaktan da geri kalmayan iki zıt karakterin bir araya geliş hikâyesini anlatıyor. “Ne Münasebet”, maceraperest ve bir o kadar da sorumsuz bir karakter olan Demir (Sarp Levendoğlu) ile kendini işine adayan idealist ve biraz da “erkek Fatma” halleriyle dikkat çeken Nil (Pelin Akil) karakterinin zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlıyor. Farklılıklarıyla ortak başarılara ulaşmaya çalışan ve bunun için oldukça mücadele veren ikili için, nihayetinde romantik yakınlaşmanın da kaçınılmaz olacağı “Ne Münasebet” dizisi; hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla bu yazın en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

 

“Ne Münasebet”; “Eski Hikâye” ve “6 Mantı” gibi başarılı yapımlarıyla tanınan ARC Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Levendoğlu ve Akil’in yanı sıra; İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven, Bahar Akça gibi başarılı isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim