Gazeteci, yazar, televizyoncu Aynur Tartan; aynı şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü konuklarıyla memleketlerini konuşmaya, konuklarının en yalın, en sade, en içten, en insan hallerini ekrana taşımaya devam ediyor. “Burada Hayat Var” bu hafta şifalı, bereketli, güzel insanların memleketi Yalova bölümü ile ekrana geliyor. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oyuncu Yusuf Atala ve halk müziği yorumcusu, akademisyen Mehtap Demir’in konuk olacağı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; 29 Nisan Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK’te!

Ekranların tek kent kültürü ve söyleşi programı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var” bu hafta Yalova bölümü ile ekrana gelecek. Aynur Tartan, konuklarını ve ekran başındaki izleyicileri şifasıyla, bereketiyle keyifli bir Yalova yolculuğuna çıkaracak. Meclisin en renkli, en sesli isimlerinden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; çocukluk yıllarını, hayallerini, hedeflerini, acı-tatlı anılarını, bilinmeyenlerini, şiir tutkusunu, şair yanını, şiirin siyasetin sert ve gri havasına nasıl bir etkisi olduğunu programda anlatacak. İnce; Atatürk’ten önce, Atatürk’ten sonra Yalova’yı, Atatürk’ün Yalova’yı nasıl değiştirdiğini, güzelleştirdiğini ve Atatürk’ün Yalova’sını sevgiyle dile getirecek. Memleketinin tarihine, kültürüne, doğal güzelliklerine, şifalı sularına, lezzetlerine değinen İnce; ekran başındaki izleyiciler ile Yalova’daki gezi-gözlem, keşif ve lezzet duraklarını paylaşacak. Farklı farklı karakterlere ustalıkla hayat veren başarılı oyuncu Yusuf Atala; kalbindeki Yalova’yı, Yalova sevgisini tüm içtenliği ile Aynur Tartan’a anlatacak. Atala; şifasıyla ünlü Termal Kaplıcaları, Çınarlı Yolu ve Yürüyen Köşk’ü de unutmayacak. Sesiyle, müziğiyle, duruşuyla kalpleri fetheden halk müziği yorumcusu, akademisyen Mehtap Demir; Yalova ile olan gönül bağına değinecek. Atatürk’ün sevdiği şarkıları en güzel yorumlayan isimlerden Demir; Atatürk’e, Yalovalılara, ekran başındaki izleyicilere gönülden şarkılar söyleyecek. Başarılı yorumcu sesiyle, müziğiyle sohbete renk katacak.

Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oyuncu Yusuf Atala ve halk müziği yorumcusu, akademisyen Mehtap Demir’inkonuk olduğu yeni bölümü ile 29 Nisan 2017, Cumartesi saat 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında!

Editör: TE Bilisim