Yapımcılığını, Büyük Risk yarışmasını hazırlayan ‘Joker Yapım’’ın üstlendiği; sunuculuğunu ise Ebru Akel'in yapacağı ‘Bu Tarz Benim’, isim hakkını kendinde saklı tutan Show TV'deki yeni sezonuyla adından çok söz ettirecek! 

Tanıtım fragmanlarıyla da büyük ilgi gören ‘Bu Tarz Benim’’in yeni sezon eleme gecelerinde jüri koltuğuna ekranlardan tanıdığımız ünlü isimler oturacak.  

19 Ocak'ta ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmanın Jüri koltuğunda renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, vücudundaki dövmelerle adından çok söz ettiren yakışıklı manken Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna oturacak.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’de Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, 100 Bin TL büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar. 

En tarz kadın olmak için; birbirinden iddialı 13 yarışmacı bir yandan jüriye tarzlarını beğendirmeye çalışacak, bir yandan da rakiplerini geçmek için kıyasıya mücadele verecek. Programın yepyeni jürisi ise, birbirinden farklı konsept ve konularıyla yine seyircisini ekrana kilitleyecek. ‘Bu Tarz Benim’’ yeni sezonu ile çok yakında Show TV’de! 
Editör: TE Bilisim