TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz yirmi yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılına Özel Yayınlar İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılına Özel Yayınlar

Sevda’nı ansızın bunamasından dolayı altınları bulma işi Seyfettin’ e kalmıştır. Yatak odasının altını üstüne getiren Seyfettin 2 milyon liralık altını bir türlü bulamaz ve hemen İsmail’e durumu bildirir. Mehmetçik Vakfı yöneticileriyle buluşmuş olan İsmail adamlara bağış yapılacağını söylemiş adeta vaatte bulunmuştur. Seyfettin altınları getiremeyince İsmail adamlara parayı kaybettik diyemez ve Seyfettin’ e bir şey söylemeden parayı kendi vermeye karar verir.

 

Hastaneye giden Sevda’ya daha önce hastaneye giden Perihan’la aynı teşhis konulmuştur ama unutkanlığın sebebi bulunamamıştır. Seyfettin, Sevda ile Perihan’ın bir şeyler karıştırdıklarından artık kesinlik olarak emindir. Konuyu bulmak için Perihan’ın yanına giderler ancak eve vardıklarında bir felaketle karşılaşırlar.

 

Yasemin’ in evinde eğlencede olan Samim, İsmail’in Vakıf yöneticilerine 2 milyon lira bağış yaptığını görünce hemen babasını arar. Seyfettin, İsmail’ e olan borcunu ödemek için çözüm arar... Sabahı zor eden Seyfettin en sonunda borçlu kaldığı İsmail’e borcunu nasıl ödeyeceğini bulur. İsmail’in kapısına dayanıp borcunu zorla da olsa öder ancak bulduğu yöntem, sonrası için olayları daha da karıştıracaktır.

 

Kalk Gidelim yeni bölümüyle 5 Kasım Perşembe Saat 20.00’de TRT 1’de... 
Editör: TE Bilisim