Yapımcılığını Pastel Film adına Yaşar İrvül ile Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan ve Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı ‘‘Bir Mucize Olsun’’ dizisi, 6 Nisan Cuma günü ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir Mucize Olsun’da; Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla (Su Kutlu) onu yetiştiren Maksude'nin (Ahu Sungur) yanında evlatlık gibi değil, hizmetçi gibi bir yaşam sürüyor. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit (Furkan Palalı) adında genç bir avukat çalıyor. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla'ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar (Cihan Ünal) olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söylüyor. Yiğit getirdiği haberle Damla'ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmıyor, ona bir de aşık oluyor...

Dizide Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur ve Ayşegül Günay’a, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Anıl İlter, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Anıl Yıldız, Ebru Emre gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.