Yayınlanmaya başladığı ilk sezondan itibaren ciddi bir izleyici kitlesi yakalayan, TRT’nin iddialı yapımlarından “Beni Böyle Sev” de bu sezonda da sular durulmuyor.

 

Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Ozan Osmanpaşaoğlu, Eda Ece, Umut Kurt, Burcu Altın, Güven Kıraç, Zafer Algöz gibi genç nesil ve usta oyuncuların bir arada rol aldığı ve sağlam kadrosu ile de dikkat çeken “Beni Böyle Sev” de işler karışıyor.


 

Mazhar ve Reyhan’ın aşkına Aydın Kurtoğlu’ndan Özel Şarkı; “Yana Yana”

 

Her pazartesi 19:50’de TRT1 ekranlarında yayınlanan “Beni Böyle Sev”in aşk çıkmazına giren ikilisi Reyhan(Burcu Altın) ve Mazhar (Umut Kurt) ‘ın aşkı Aydın Kurtoğlu’na ilham oldu.

 

Yaz başında yayımladığı “Köle” teklisi ile özellikle radyoların en çok çaldığı isimler arasına giren Aydın Kurtoğlu’nun “Yana Yana” şarkısı Reyhan ve Mazhar’ın aşkını dile getirdi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ikilinin aşkı üzerine hazırlanan “Yana Yana”nın video klibi sosyal medyada ses getirdi.

 

Bu başarı üzerine “Beni Böyle Sev” setini ziyaret eden Aydın Kurtoğlu, Reyhan(Burcu Altın) ve Mazhar (Umut Kurt)  ile bir araya geldi. İzleyicilerin merakla takip ettiği imkansız aşkın başrolleri Reyhan ve Mazhar’ın aşkına tercüman olan Aydın Kurtoğlu, “Çok gerçek bir hikaye. “Yana Yana” onların birbirlerine söyleyemediklerini dile getirdi. Dizi içinde müziğin gücünü de bir kez daha görmüş olduk. Yeni şarkılarımı da yine “Beni Böyle Sev”de duymaya devam edeceksiniz.” diyerek sette oyuncularla keyifli bir gün geçirdi.  

Editör: TE Bilisim