BSK Yapım tarafından TRT için hazırlanan ve üçüncü sezonuna merhaba diyen “Beni Böyle Sev”in yapım ve oyuncu kadrosu ilk gala gecesini bir yemekte kutlayarak dizinin yeni bölümünü kurulan dev ekranda davetlilerle birlikte seyrettiler.

Dizinin başlamasına dakikalar kala TRT1 Ana Haber canlı bağlantı ile gecenin heyecanını ekrana taşıdı.

Gecenin en büyük sürprizi ise diziye adını veren şarkının sahibi Orhan Gencebay’ın yemeğe katılarak oyuncular ile diziyi seyretmesi oldu.

İki sezondur diziyi hiç kaçırmadan izlediğini söyleyen Orhan Gencebay “Aslında ekibe sözüm vardı, geçen sezon bir bölüme konuk oyuncu olarak katılacaktım fakat programlarımız uyuşmayınca bunu gerçekleştiremedik. Fakat bu sezon inşallah bir bölümde aralarında olacağım. Bu akşam da yeni bölümü onlarla seyretmek ve heyecanlarına ortak olmak için yanlarındayım, güzel bir sezon olmasını diliyorum vce bütün ekibi kutluyorum” dedi.

Diziye bu sezon katılan genç kadro ile dahada güçlendiklerini söyleyen yapımcı Başak Bingüller ise “İki sezondur maşallah seyirci hiç elimizden bırakmadı, çok güçlü bir aile olduk. Dizi de bu sezon kadromuza yeni katılan arkadaşlar ile kendi çıtamızı daha da yukarı taşıyacağız”dedi.

Dizinin sezonun ilk bölümünü birlikte seyreden yapım ve oyuncu kadrosu gecenin sonunda kendi sosyal medya hesaplarından resim yayınlama yarışına girdi. Dizi hayranları yayınlanan resimler nedeniyle ve mesajlarla diziyi yine sosyal medyada gecenin fenomeni haline getirdi.

Editör: TE Bilisim