Sakarya Üniversitesinde okuyan Tanzanyalı öğrenci Hamadi Nguluma dizinin oyuncularıyla tanışmak için İstanbul’da geldi.

Diziyi ilk bölümünden itibaren seyrettiğini söyleyen Hamadi Nguluma “hem Türkçemi ilerletmek, hem de güzel bir iş seyretmek istediğim için televizyonu tercih ediyordum, işte o zaman Beni Böyle Sev izlemeye başladım. Bu bende bir süre sonra tutku haline geldi ve şimdi dizinin fanatiği oldum. Bütün oyuncuları kendi aile bireylerim kadar iyi tanıyorum. Bugün onları daha yakından tanımak istedim, onlar da kabul ettiler, sette çok eğlendim ve heyecanlandım” dedi.

Uzun bir süredir dizi hayranlarıyla oyuncuları buluşturma projesini hayata geçirdiklerini söyleyen yapımcı Başak Bingüller “çekim programı uygun oldukça setimizi ziyaret etmek isteyen hayranlarımıza setin kapılarını açmaya çalışıyoruz. Hamadi’nin durumu biraz daha farklı, uzun zamandır yazışıyorduk, Türkçesini ilerletmek için sürekli dizimizi seyrettiğini ve bir süre sonrada dizinin fanatiği olduğunu yazınca ona bir sürpriz yaptık ve oyuncularımızla Hamadi’yi bir araya getirdik” dedi.

 

BENİ BÖYLE SEV

79.BÖLÜM ÖZET

Yapım                          :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)

Yönetmen                  : Levent Türkan

Senaryo                       : Hakan Haksun

Yayın Kanalı              : TRT 1

Yayın Tarihi               :20 Aralık  Cumartesi 19.50

Oyuncular                  : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)- Eda Ece (Zeyno)

                                         Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)- Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye)

                                         Can Sipahi (Tarık)- Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda)                                 

                                          Eren Kurtel (Edip) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Onur Sermik (Ahmet) - Özge Özyalçın (Sevinç)   

                                          Ve  Güven Kıraç (Nail) –Zafer Algöz (Menteş)

 

Ömer ile Ayşem yeni bir eve çıkmak zorundadır...  Ama onları maddi açıdan sıkıntıya sokmak isteyenlerin bilmedikleri şey; Ömer ve Ayşem’in aşkının bütün sorunların üstesinden gelmeye yetecek kadar büyük olduğudur.

Melda, şüpheli davranışlarıyla dikkatini çekince Haluk ile Fahriye beraber peşine düşerler…

Sevinç sürekli duygu sömürüsü yaparak Mazhar’ın ayrılık konuşmasını yapmasını engeller. Mazhar ve Reyhan mecburen gizli gizli buluşmaya başlar. Mazhar daha fazla dayanamaz bir günlük bile olsa aşkını özgürce yaşamak ister, Reyhan’la gözlerden ırak bir yere kaçar. İki sevgili romantik anlar yaşarken Sevinç hakkında ikisini de çok şaşırtan bir gelişme yaşanır.

Zeyno’nun kalbini çalmayı kafasına koyan Tarık ona desteğe hazır olduğunu söyleyerek yanında olur.  Tolga ve Metin de gelince işler karışır. Gençler arasındaki gerilim tırmanırken Zeyno’nun babası Cevdet yanında Sinen ve Tahir olduğu halde karşılarına çıkar. Cevdet’in tehditlerine boyun eğmeyen Tolga, Zeyno için savaşmaya kararlıdır.

Aylin, Metin’e ailesini bulmayı teklif eder. Tolga’yı ikna edemeyen Cevdet, Seval’e giderek onu tehdit eder. Menteş, Seval’e arka çıkar.

Nail yanında Eda olmadan geri döner. Menteş’in dükkân üzerinde iyiden iyiye hakimiyet kurması, Ayşem ve Ömer’in evi boşaltmaya hazırlanmaları canını sıkar. Ömer ve Ayşem onun yardımını kabul etmez, birbirlerine sımsıkı sarılarak kötü günleri atlatmaya hazırlanırlar. 

Editör: TE Bilisim