Discovery Networks Kanalları Ramazan Bayramı Boyunca yeni sezon programlarıyla izleyicilerin evde daha keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

28 Temmuz Pazartesi günü saat 19:40’da ise Animal Planet ekranlarında yayınlanacak Benim Belalı Kedim dizisinde, kediler sahiplerinin ilişkilerini altüst ettiğinde sahipleri, ele avuca sığmaz dostlarını tedavi etmelerine yardımcı olması için kedi davranış bilimcisi Jackson'ı çağırıyor. Jackson, sahiplerinin başaramadığını başarıp bu kaprisli kedileri değiştirebilecek mi?


 

28 Temmuz Pazartesi günü saat 22:30’da Discovery Channel’da yayınlanan dizi Değerli Taş Oyunları, yeryüzündeki bilinen en ender ve en pahalı kıymetli taşları aramak için Himalaya'lardan Kamboçya'ya kadar dünyanın en ıssız köşelerine giden efsanevi mücevher avcısı Don Kogen ile yetenekli jeologlar ekibinin maceralarını ekranlarınıza getiriyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Don Türkiye’de bulunan değerli bir taş için ülkemize geliyor!

 


29 Temmuz Salı günü saat 22:30’da
 Discovery Channel ekranlarında yayınlanacak Irmak Canavarları’nda balıkçılık tutkunu ve biyolog Jeremy Wade dünyanın efsanevi etobur tatlısu balıklarını aramaya gidiyor. Wade, 20 yıldan fazla bir süre Amazon'daki efsanevi bir dev balığı aramış. Yerlilerin lau-lau adını verdikleri bu yaratık, o kadar büyük ki bir insanı bütün bütün yutabildiği söyleniyor. Wade'in ihtiyacı olan somut delil, kocaman bir balık! Şimdiye kadar hep elinden kaçmış ama bu sefer yakalamadan dönmemeye kararlı.

 

Editör: TE Bilisim