TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin on üçüncü bölümü, 27 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor. 

Konakta bu hafta neler yaşanacak?

Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri  mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Dizinin, 27 Eylül Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak on üçüncü bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, izleyiciler kimi zaman duygulanacak kimi zaman gülecek, zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

Balkan Ninnisi’nin yeni bölümünde neler olacak:

Geçmişteki büyük sırları öğrenen Jovanka, her şeye rağmen Ertan’ın evlilik teklifini kabul eder. Ertan aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, ailenin geçmiş günahları bu iki aşığın peşini bırakmayacaktır. Zafer, Süleyman'ın geçmişini kurcalarken kendisine yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu düşünür. 

Süleyman, tüm bu olaylara rağmen, Nina’ya ulaşmanın yollarını aramaya başlar. Olaylar karşısında sıkışıp kalan Elena ise  büyük tedirginlik yaşar. Bir taraftan babasının ortaya çıkması, diğer tarafta Jovanka ve Ertan aşkı onu yaşanabilecek felaketlere karşı çaresiz bırakmaktadır…

TRT World, dünya çapındaki başarılarını sürdürüyor! TRT World, dünya çapındaki başarılarını sürdürüyor!

Tüm bunlar yaşanırken halanın büyük baskısıyla konakta gelin bohçası hazırlıkları, çeyiz alma alışverişleri başlamıştır...

 

Balkan Ninnisi 27 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim