NİLOYA’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ NİLOYA’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
Süleyman, Neriman ve Elena’nın sakladığı mektupları öğrenir…

Jovanka ve Ertan’ı barıştırmak isteyen Daniel ve Güldaniye Hala, amaçlarına ulaşabilecek mi?

Mektubu alan Nina, otuz beş yıl sonra Süleyman’la görüşmeye gelecek mi?

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin on beşinci bölümü, 11 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor. 

İmkansız aşklar ve küllenen sevdalar için yeni umutlar var mı?

 Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Dizinin, 11 Ekim Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak on beşinci bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, izleyiciler kimi zaman duygulanacak kimi zaman gülecek, zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

Balkan Ninnisi’nin yeni bölümünde neler olacak:

Nina’yla ilgili gerçeklerin peşine düşen Süleyman, Neriman ve Elena’nın sakladığı mektupları öğrenir. Neriman’ın, Süleyman tarafından bağışlanmak için tek bir şansı vardır:  Süleyman’ın gerçekleri öğrenmek için Nina’ya yazacağı mektubu, onu bulup iletecektir. Çaresiz kalan Neriman, abisi için her şeyi göze alır ve Elena’nın kapısını çalıp yardım ister.

Diğer yandan Jovanka ve Ertan, aşk acısı çekerken, onları barıştırmak için elinden geleni yapan Daniel ve Güldaniye Hala, amaçlarına ulaşabilecek mi?

Mektubu alan Nina, 35 yıl sonra Süleyman’la görüşmeye gelecek mi?

Balkan Ninnisi 11 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim