SUMRU YENİDEN HAREKETE GEÇİRİYOR…

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi “Elimi Bırakma”,  elli birinci bölümüyle ekranlara geliyor.  

Her bölümü merakla beklenen sevilen dizinin 27 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak:

Azra ve Cenk barışırlar, Azra evliliklerine bir şans daha verecektir… Bu durum Sumru’nun tekrar harekete geçmesine neden olur… Ama Sumru’nun bilmediği bir şey vardır, Azra bu defa onun hamlelerine karşı hazırlıklıdır…

Azra ve Cenk bir yandan kendi meseleleriyle uğraşırken diğer yandan da ailelerini bir arada tutmaya çalışırlar…

Barış kızını Arda’dan uzak tutmaya kararlıdır. Damla’yı yurtdışına gönderirken bunun iki ailenin hayatını nasıl değiştireceğinin henüz farkında değildir….

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Hakan İnan ve Mücahit Akyoldaş üstlenirken senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme alıyor. Sevilen dizinin başrollerini ise Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert ve Nihat Altınkaya gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, her pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.