Dizinin dün gece yayınlanan finalinde Aslan Çiftliğinde; başta Burcu ve Murat olmak üzere 3 kardeşin düğünü ile sevenlerin kavuştuğu bir mutlu sona imza atıldı.

 

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, senaryosunu Ayça Mutlugil’in yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal’ın yaptığı Aslan Ailem’in yayınlanan final bölümünde neler oldu:

 

Aile olmanın önemi bu dizide gösterildi..

Dizinin tüm bölümlerinde aile olmanın, kardeşliğin ve birlikte yaşamanın güzelliklerinin anlatılması dün geceki finalde de izleyenleri etkileyen bölümlerden oldu. Ramazan ayı ile birlikte aile olmanın birlikteliğin, bağlılığının yansıdığı, Hatice ve Vedat’ın bu aileyi ayakta tutmak için gösterdikleri sabır, şefkat ve sevgiyle bugünlere geldiklerini anlattıkları finalde, Murat’la nişanlanarak Aslan Ailesi’ne gelin olarak katılması, Burcu için hayatının şansı oldu. Ve dizinin finalinde, Murat’ın Burcu ile düğün dansı yaparken, “Burcu’nun yurt dışına kaçan babasının suçsuzluğunu aklayacağını müjdelemesi” eşi için en büyük düğün hediyesi oldu. Bu sahne de final bölümüne damgasını vurdu.   

 

Pelin ile Umut ve Gayret ile Sevgi de evlendiler…

Daha önce haber için sahte nikâh yerine gerçekten nikâhlanmış ama düğünleri yapılmamış olan Pelin ve Umut ile dizinin başından beri Sevgi’ye yapmadığını bırakmayan ve son haftalarda Sevgi’ye duygularını açıklamakta zorluk yaşayan Gayret’e sonunda Sevgi’nin evlilik teklifi yapması ile mutlu sona ulaşan çiftlerin, Burcu ve Murat’la birlikte çiftlikte düğünleri oldu.    

 

Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Eda Şölenci, Ceren Taşçı, Furkan Kızılay, Levent Özdilek, Mehmet Şeker, Aydan Koptur, Defne Erşen ve Çağkan Çulha'nın üstlendiği “Aslan Ailem”  dün gece yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti!