TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, sıcacık, keyifli, romantik aile komedi dizisi Aslan Ailem’de;

 

Murat’ın; Burcu ve eski sevgilisi Dilek arasında kalınca yaşayacağı zor anlar, yeni evli çift Pelin ile Umut’un evlerinde baş başa kalmalarına engel olacak misafirleri ve çiftlikte baş gösterecek yeni bir gizemli olayın ardından patlak verecek olan büyük sır ortalığı karıştıracak…     

 

Yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı, senaryosunu Ayça Mutlugil’in kaleme aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak 20. bölümünde neler olacak:

 

Murat, Dilek’le görüştüğü için kendisine kızan Burcu’nun gönlünü bir sürprizle almayı başarır. Murat, Dilek’in başındaki bir belayı araştırırken, Burcu’nun ona yardım etmeye kalkışmasıyla ikilinin hayatı tehlikeye girer.

 

Suzan’ı Fransa’ya yolcu eden Umut ve Pelin ise sonunda evlerinde baş başa kalmışlardır. Ama beklenmeyen bir misafir çiftin bütün planlarını altüst eder.

 

Bu arada çiftlikte kimsenin çözemediği gizemli bir olay baş gösterir. Burcu’nun bu gizemi ortaya çıkartmak için yaptığı plan, herkesi sarsacak ailevi bir sırrın açığa çıkmasına neden olacaktır.

 

Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Zerrin Sümer, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Eda Şölenci, Ceren Taşçı, Furkan Kızılay, Levent Özdilek, Mehmet Şeker, Aydan Koptur, Defne Erşen’in rol aldığı ‘Aslan Ailem’ 4 Mart Pazar ve her Pazar saat 20.00'de TRT1’de!

Editör: TE Bilisim