Kalite ve tasarım tam da bu baba-oğulun uzmanlık alanı. “American Chopper” 29 Mart’tan itibaren her Cuma 21:00’de Discovery Channel’da.

Baba ve Oğul Teutul arasındaki aile kavgasının üstünden on yıldan fazla bir zaman geçti. İlişkileri kopma noktasına gelen motosiklet yapımcısı baba ve oğul bu süre içinde ilişkilerini iyi kötü toparlamayı beceriyorlar. İkisi de kendi garajını çalıştırmaya devam ediyor ama zaman zaman özel bir yapım için bir araya geliyorlar. Yenilemek için büyük çabalar harcadıkları Yankee motosikleti görülmeye hazır, acaba devamı da gelecek mi? Yoksa eski kızgınlıklar geri gelerek birlikte çalışmalarının sonunu mu getirecek? Şimdilik her ikisi de kendi garajlarında kendi işleri üzerinde çalışıyorlar. Oğul Paul, folk müzik yıldızı Clay Walker’ın hayır kurumu için Batı ilhamlı bir motosiklet yaparken, Baba Paul, Spartan yüksek engelli yarışmasının kurucusu için Warrior tarzı bir motor üzerinde çalışmaya başlıyor. İster birlikte, ister ayrı olsunlar, baba-oğul Teutul’lar dünyanın en kaliteli ve en güzel tasarımlı motosikletlerini yaratmaya devam ediyor. 

Özel tasarım motosikletlerin en yaratıcı ekibi Paul Teutel Sr. ve oğlu Paul Teutel Jr. on yıl sonra yeniden buluşuyor. American Chopper 29 Mart’tan itibaren her Cuma 21:00’de Discovery Channel ekranlarında olacak.

Editör: TE Bilisim