YENİ KANALDAKİ İLK İZLEMEDE KAÇAK GELİNLER OYUNCULARI YOUTUBE ÜZERİNDEN CANLI YAYINLA HAYRANLARIYLA BULUŞTU.

TWİTTER’DA, TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÇOK KISA SÜREDE YERİNİ ALDI.

 

Yaz sezonunda iddialı bir giriş yapan ve yeni sezonda da üst sıralardaki yerini koruyan Ntc Medya’nın sevilen dizisi “Kaçak Gelinler” yeni kanalında ki ilk bölümünü Elite World İstanbul Otel’de tüm oyuncu kadrosu ve dizi ekibiyle birlikte izledi. Yayın öncesi oyuncu ekibi Romina’nın sunumuyla internet üzerinden canlı yayınla hayranlarıyla buluşarak heyecanlarını paylaştılar. Gecenin sonunda tüm oyuncular ve teknik ekip dizinin şarkılarını söyleyerek, alkış ve tebriklerle birbirine sarıldılar.

 

Büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede fenomen olan, heyecan ve ritmini düşürmeyen dizi “Kaçak Gelinler” dolu dolu hikayeleri, dostlukları, hüzünleri ve enerjisiyle her Çarşamba 20.00’da Tv 8 ekranlarında...

 


Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.


 

Yapımcı                :NTC Medya

Yönetmen             :Kerem Çakıroğlu

Müzik                  :Cem Özkan

Oyuncular:           :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim