AİLESİNE KAVUŞAN TARIK NE YAPACAK ?

Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları eser. Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet torununa, Tarık ailesine kavuşur. Davullar çalınır, halaylar çekilir ancak gül bahçesi dikensiz olur mu? Olmaz. Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aittir, karar verilemez, oğlumuz tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverir. Sonra öyle bir şey olur ki, ailenin bir derdi biter, diğeri başlar.



 

Aile içi dram ve komediyi tüm samimiyetiyle anlatan, her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi “Kocamın Ailesi” heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Şubat Perşembe Fox Tv’de…

 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı ve Verda Pars’ın yazdığı,yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Zuhal Yalçın, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Kadir Kandemir, Beren Gökyıldız, Murat Okay, Melisa Doğu, Kaan Küçük,Tamar Zeynep Aşkar ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim