Emmy ve Altın Küre ödüllü Michael Patrick King imzası taşıyan 2 Broke Girls, 4. sezonuyla 8 Mart Salı saat 21.30’dan itibaren TLC ekranlarında başlıyor.

 

Brooklyn’de bir restoranda çalışırken arkadaş olan ve ellerindeki kıt kaynakları birleştirerek kendi kapkek dükkânlarını açmaya karar veren Max Black ve Caroline Channing, bu sezon işleri büyütmek için mücadele ediyorlar. Beş parasız ama becerikli ve zeki bu iki güzel kızın en büyük yardımcıları ise iş yerindeki sıradışı ve renkli “aileleri” ve neşeli komşuları Sophie oluyor.

 

‘2 Broke Girls’ dördüncü sezonun açılış bölümünde ise olaylar şu şekilde gelişiyor: 'Keeping Up With the Kardashians' yapımcılarının kapkek dükkânında bir sahne çekmeye karar vermeleriyle, dükkânın reklamını yapma şansı bulan kahramanlarımız heyecanlanıyor. Ne yazık ki, her şey planlandığı gibi gitmiyor, ama kızlar Kim Kardashian'la tanışma şansını yakalıyorlar. Ardından, tişört satarak, dairelerini hafta sonu için süper modeller Lily Aldridge ve Martha Hunt'a kiralayarak ve Manhattan'daki bir restoranda iş bularak, girişimlerini genişletmeye çalışıyorlar.

























escort bayanlar

Editör: TE Bilisim