HÜSEYİN ELMALIPINAR EROL TAŞ'IN İZİNDE

Bugüne kadar rol aldığı "Acı Hayat", "Cennet Mahallesi", "Kutsal Damacana" "Kolpaçino" "Eşref Saati" "Aşk Mahkumu"  "Kanalizasyon" başta olmak üzere bir çok  Dizi ve Sinema filmerindeki başarılı oyunculuğuyla isminden sıkça söz ettiren Türk sinemasının başarılı oyuncularından Hüseyin Elmalıpınar " KAÇIŞ 1950 "isimli sinema filmi için kameralar karşısına geçti.


Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar mütevazi kişiliğiyle de ekip arkadaşlarının takdirini toplayan başarılı oyuncu filmde Bulgar komutan Alexandro karakteri ile filmin Başrolleri Fehim ve Ramazan'a yaptığı işkence sahneleriyle Türk sinemasının efsane isimlerinden rahmetli Erol Taş'ı aratmadı.

1950- 1970 yılları arasında Bulgaristan'dan Türkiye'ye kaçan üç gencin hayat hikayesini konu alan filmde başarılı oyuncunun yanı sıra Atilla Saral,  Zeynep Gülmez,  Burak Kaya, Onur Bayraktar, Mehmet Vanlıoğlu, Faruk Anbarcıoğlu, Efe Kopuz, Mesut Eray, Ender Turan, Ali Özkan Dinkçi ve zülkef Yeşilbahçe gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını TAŞ FİLMİN üstlendiği "KAÇIŞ 1950" isimli sinema filmi çok yakında sinemalarda sinemaseverlerle buluşacak.

Editör: TE Bilisim