ENTOURAGE 

VİZYON TARİHİ: 3TEMMUZ 2015

 



Ödüllü HBO dizisinin sabırsızlıkla beklenen beyaz perde uyarlaması “Entourage”, hit dizinin Kevin Connolly’nin başını çektiği orijinal oyuncu kadrosunu yeniden bir araya getiriyor: Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara ve Jeremy Piven.

Sinema yıldızı Vincent Chase (Grenier), ekürileri Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) ve Johnny’yle (Dillon) birlikte geri dönüyor…ve süper menajerlikten stüdyo yöneticiliğine geçmiş olan Ari Gold’la (Piven) yeniden birlikte çalışmaya başlıyorlar. Kahramanlarımızın tutkularından bir kısmı değişmiş olsa da, Hollywood’un kaprisli ve çoğunlukla çetin dünyasında gezinirken aralarındaki bağ güçlü olmaya devam ediyor.

Filmin oyuncu kadrosunda, baba oğul Larsen ve Travis McCredle’ı canlandıran Billy Bob Thornton ve Haley Joel Osment da rol alıyor. Diziden filme geri dönüş yapan diğer oyuncular ve rolleri ise şöyle: Ari Gold’un eşi “Bayan Ari” rolünde Perrey Reeves; Eric’in bir darılıp bir barıştığı sevgilisi Sloan rolünde Emmanuelle Chriqui; Vince’in halkla ilişkiler sorumlusu Shauna rolünde Debi Mazar; her daim sadık Lloyd rolünde Rex Lee; ve Ari’nin meslektaşı Dana Gordon rolünde Constance Zimmer. Emily Ratajkowski ve şampiyon UFC dövüşçüsü Ronda Rousey ise filmde kendilerini oynuyorlar.

“Entourage”ın yaratıcısı Doug Ellin, filmi, kendi senaryosuna ve karakterlerine, Ellin ve Rob Weiss’ın hikayesine dayanarak yönetti. Filmin yapımcılığını Mark Wahlberg, Stephen Levinson ve Ellin, yönetici yapımcılığını ise Wayne Carmona üstlendi.

Kamera arkası yaratıcı ekibi orijinal dizide çalışmış bazı kilit isimleri bir araya getiriyor: Görüntü yönetiminde Steven Fierberg kurguda Jeff Groth, yapım tasarımında Chase Harlan ve kostüm tasarımında Olivia Miles.

Warner Bros. Pictures, Home Box Office ve RatPac-Dune Entertainment işbirliğiyle, bir Closest to the Hole ve Leverage Entertainment yapımı olan Doug Ellin filmi “Entourage”ı sunar. Filmin dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek. 

 

https://youtu.be/SGSE_XPF4_g

 

MAGIC MIKE XXL 

VİZYON TARİHİ: 17 TEMMUZ 2015




“Magic Mike XXL”, 2012 yılının dünya çapında hit filmi “Striptiz Klubü / Magic Mike”ın yıldızları; Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ve Gabriel Iglesias’I tekrar biraraya getiriyor.

Hikaye, Mike’ın striptiz işinden emekliye ayrılmasının ardından, üç yıl sonrasını anlatıyor. Ekip tekrar biraraya gelerek Myrtle Plajı’nda son bir performans sergilemek istemektedir.

Oyuncu kadrosuna bu filmde katılan diğer isimlerse şöyle sıralanıyor; Amber Heard (“The Rum Diary”), Donald Glover (“Community”), Stephen ‘tWitch’ Boss (“Step Up Revolution”) ve Michael Strahan (“Live with Kelly and Michael”), ile Andie MacDowell (“Footloose”), Elizabeth Banks (“The Hunger Games” franchise), ve Jada Pinkett Smith (“Gotham”).

“Magic Mike XXL”ı, Emmy Ödüllü Gregory Jacobs (“Behind the Candelabra”) yönetiyor. “Magic Mike XXL”ın yapımcıları; Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum ve senaryonun da yazarı olan Reid Carolin. İlk film “Magic Mike”ı yöneten Steven Soderbergh bu sefer yönetici yapımcı görevini üstleniyor.

“Magic Mike XXL” 1 Temmuz 2015’ten itibaren tüm dünyada vizyona girmeye başlayacak..

Warner Bros. Pictures’ın sunduğu film, bir Warner Bros. Entertainment Company şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak.

“Magic Mike XXL”, Türkiye’de 17 Temmuz’da vizyona girecek.

 

https://youtu.be/oLoyU3xYwbs

 

DARAĞACI

“THE GALLOWS”




New Line Cinema’dan “Darağacı / The Gallows” adlı korku filmi geliyor.

Bir lisede sahnelenen oyun sırasında, başrolde oynayan öğrencinin ölümüyle sonuçlanan kazadan yirmi yıl sonra, lisenin öğrencileri bu oyunu tekrar sahnelemek ve yarım kalan sahne performansını tamamlamak isterler. Böylece küçük kasabanın lise öğrencileri, yaşanan acı olayı yıldönümde onurlandırmayı planlamaktadırlar. Ancak, bazı şeyleri olduğu gibi brakmak bazen en iyisidir.

Filmin başrollerinde Cassidy Gifford (“God’s Not Dead”), Ryan Shoos (“As Night Comes”), Reese Mishler (internet dizisi “Youthful Daze”) ve Pfeifer Brown yer alıyorlar. Filmin senaryo yazarları ve yönetmenleri; Chris Lofing ve Travis Cluff.

Filmin yapımcıları;  Jason Blum (“Ouija,” “Paranormal Activity”, “Insidious” ve “Sinister” serileri) ile Guymon Casady (TV dizisi “Game of Thrones,” “The Expendables” serisi), Dean Schnider (“Hachi: A Dog’s Tale”), Benjamin Forkner (“The Killing Room”), Lofing ve Cluff. Yönetici yapımcılar; Dave Neustadter, Walter Hamada ve Couper Samuelson.

“DARAĞACI/The Gallows,” Türkiye’de 24 Temmuz’da vizyona girecek.

https://youtu.be/mVlNCmMTqpQ

 

YENİ KIZ ARKADAŞIM / UNE NOUVELLE AMIE (THE NEW GIRLFRIEND)

VİZYON TARİHİ: 31 TEMMUZ 2015




Kariyerinde tam 26 Ödül ve 45 adet Ödül Adaylığı bulunan usta yönetmen François Ozon en son filmi The New Girlifriend ile yepyeni bir aşk hikayesini seyircileriyle buluşturuyor. Claire, en yakın arkadaşı Lea ‘nın ölümünün ardından derin bir deprosyona girer. Ancak hayatında kalan son arkadaşının kocasıyla sürpriz bir şekilde tanışınca hayata tutunması için yepyeni bir sebep doğacaktır. Başrollerinde Anais Demounstrier ve Romain Duris ile özel bir aşk hikayesi.. . OYUNCULAR Anais DEMOUSTRIER (Karlovy Vary Uluslarası Film Festival En İyi Kadın Oyuncu Ödülü) Romain DURIS (Lumiere Ödülleri En İyi Aktör ve En İyi Genç Aktör Ödülü) Raphael PERSONNAZ (Lumiere Ödülleri En İyi Genç Aktör Ödülü) YÖNETMEN François OZON (European Film Ödülleri - En İyi Senaryo - San Sebastián Uluslarası Film Festivali Jüri Özel Ödülü-Berlin Film Festivali Reader Jury of the "Berliner Morgenpost" Ödülü - Teddy Bear Adaylığı)

“François Ozon’ un nefis bir şekilde eğlenceli yeni filminde Anais Demoustier ve Romain Duris güzelce kontrollü performans sergiliyorlar”- Justin Chang (Variety)

“Şen ve küstah…Bütünü ile öncü, ve çekici, karakterler cinsellik ölçeği Kinsey üzerinde ayaklanıyorlar.”-Kent Turner (Film-Forward.com)

“Cinsellik; François Ozon’ un yeni filminde ilan edişine göre oldukça karmaşık aynı zamanda bir diğer insanı arzulamak kadar basit. “ -Amber Wilkinson ( Eye for Film)

“Ozon olağan özgüveni ile her şeyin üstesinden geliyor, ellerinde bütün karakterler neredeyse normal gözüküyor, eğer bakış açısına iğneleme dokundurursa, kimse şikâyet etmez…” -Dan Fainaru (Screen International)

 

https://youtu.be/PTxemtwFgks