PEK YAKINDA

 



Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecektir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “Şahikalar-Kötülüğün Sonu” adlı filmi çekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir noktada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cem Yılmaz'ın yaptığı ve başrolünde olduğu filmde kendisine Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ,Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu'nun yer aldığı zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

VİZYON TARİHİ 2 EKİM 2014 PERŞEMBE   

 

YARGIÇ

“THE JUDGE”

 



“Yargıç / The Judge” filminde Robert Downey Jr., Hank Palmer adlı büyük şehirde yaşayan ve çalışan başarılı bir avukatı canlandırıyor. Hank, çocukluğunu geçirdiği kasabaya, kasabanın Yargıç’ı olan babası (Duvall) cinayetle suçlandığında geri döner. Araları pek iyi olmasa da, babasının davasının ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Hank, yıllar önce koptuğu ailesi ile de tekrar bir araya gelmenin yollarını bulacaktır.

 

VİZYON TARİHİ: 17 EKİM 2014

 

ANNABELLE

 



İlk olarak “The Conjuring / Korku Seansı” filminde izleyicileri korkutan oyuncak bebek Annabelle’in asıl hikâyesi bu filmde işleniyor. Kötülüğü içinde barındıran bu oyuncak bebek,  gerçekte Connecticut’ta bir müzede kilit altında tutuluyor ve ayda iki kez bir rahip tarafından ziyaret edilerek kutsanıyor.


New Line Cinema’nın bu doğaüstü gerilim filmi “Annabelle”, kötülüğün bu oyuncak bebekte ortaya çıkmasından öncesini anlatıyor.

John Form hamile eşi Mia için sonunda mükemmel hediyeyi bulmuştur; Çok güzel, el yapımı, bembeyaz bir gelinlik giymiş, oyuncak bir bebek. Ancak, Mia’nın Annabelle için duyduğu sevinç fazla uzun sürmeyecektir.

 

VİZYON TARİHİ: 24 EYLİM 2014

Editör: TE Bilisim