Bu yılın heyecanla beklenen Universal yapımlarından olan “Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması” filmi 3 Haziran’da vizyona girecek...

Medeniyeti dehşet saçan istilacı bir ırk olan Ork savaşçılarıyla karşı karşıya kalan barışçıl Azeroth krallığı savaşın eşiğindedir. Orklar başka bir yerde koloni kurmak için kendi ülkelerinden kaçmıştır. İki dünyayı birleştiren bir kapı açıldığında bir ordu yıkımla, diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. İki zıt taraftan iki kahraman ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çarpışma seferine çıkarlar.

Böylece savaşın birçok yüzünün olduğu ve herkesin bir şey için savaştığı görkemli bir güç ve fedakarlık efsanesi başlar.

Yönetmenliğini DUNCAN JONES’un (Moon, Source Code) yaptığı, CHARLES LEAVITT (Blood Diamond) ve Jones tarafından yazılan Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması’nda TRAVIS FIMMEL (TV’deki Vikings) Komutan Anduin Lothar rolüyle; PAULA PATTON (Mission: Impossible—Ghost Protocol) yarı Ork Garona rolüyle; BEN FOSTER (Lone Survivor) büyücü muhafız Medivh rolüyle; DOMINIC COOPER (TV’deki Preacher) Kral Llane Wrynn rolüyle; RUTH NEGGA (World War Z) Leydi Taria rolüyle; TOBY KEBBELL (Dawn of the Planet of the Apes) Ork şefi Durotan rolüyle; ANNA GALVIN (TV’deki Legends of Tomorrow) vahşi koruyucu Draka rolüyle; BEN SCHNETZER (Pride) asi genç büyücü Khadgar rolüyle; ROB KAZINSKY (Pacific Rim) Ork komutan yardımcısı Orgrim rolüyle; CLANCY BROWN Ork savaş komutanı Blackhand rolüyle ve DANIEL WU (TV’deki Badlands) Ork şaman Gul’dan rolüyle yer alıyor.


Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
’nı beyaz perdeye aktarırken Jones ile birlikte gişe rekortmeni yapımcılar CHARLES ROVEN (Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight üçlemesi), THOMAS TULL (The Hangover, Godzilla), JON JASHNI (Pacific Rim, Godzilla), ALEX GARTNER (Get Smart, The Upside of Anger) ve STUART FENEGAN (Moon, Source Code) yer almış.  


Epik 3D maceranın kamera arkası ekibi başarılı sanatçılardan oluşuyor. Oscar ödüllü yapım tasarımcı GAVIN BOCQUET (Star Wars Episode III—Revenge of the Sith), Oscar ödüllü görsel efektler süpervizörü BILL WESTENHOFER (Life of Pi), Oscar ödüllü editör PAUL HIRSCH (Star Wars), görüntü yönetmeni SIMON DUGGAN (The Great Gatsby), kostüm tasarımcı MAYES RUBEO (World War Z), akrobasi koordinatörü TOM STRUTHERS (The Dark Knight) ve besteci RAMIN DJAWADI (HBO’daki Game of Thrones) de ekipte yer alıyor.


JILLIAN SHARE (Crimson Peak) ve BRENT O’CONNOR (We Are Marshall) Blizzard Entertainment’’tan MICHAEL MORHAIME ve PAUL SAMS ile birlikte sorumlu yapımcılar olark görev alıyorlar. Blizzard’dan ROB PARDO, CHRIS METZEN (Blizzard) ve NICK CARPENTER ise REBECCA STEEL ROVEN (gelecek film Wonder Woman) ile birlikte yapımı gerçekleştiriyorlar.  


Bir Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment yapımı olan
Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması’nın dağıtımı Universal Pictures’a ait.

Editör: TE Bilisim