Bundan yıllar önce Youtube’a yüklenen bir hayalet videosu insanları hayrete düşürmüş ve paranormal konulara ilgi duyanlar arasında tartışmalar başlatmıştı. Avustralya’da Limon Ağacı Geçidi’nde beliren bu hayaletle ilgili haberler gündemi uzun süre meşgul etmişti. Söz konusu haberlere yansıyan şehir efsanesine göre Newcastle şehrinin Port Stephens bölgesindeki bu yolda belirli bir hızın üzerine çıkan araçları bir ışık belirip takip etmeye başlıyordu. Efsaneye göre insanları takip eden bu ışığın bir hayalet motorcu olduğuna inanılıyor.

Şimdi ise bu hikaye sinemaya uyarlanıyor. Bu hayalet efsanesinin peşine düşen bir grup gencin başına gelenleri anlatan VAHŞET GEÇİDİ / LEMON TREE PASSAGE ülkemizde 7 Ağustos’ta vizyona girecek.

“VAHŞET GEÇİDİ” KORKU HİKAYELERİNİ BEKLİYOR

Vahşet Geçidi’nin websitesinde düzenlenen korku hikayeleri bölümü yoğun ilgi görüyor. Korku severlerin kendi hikayelerini yolladığı bu bölüm, okuyanların tüylerini ürpertecek öykülerle dolu. Kısa bir zaman önce açılan Sizin Korku Hikayeleriniz bölümü, vizyon öncesinde sinemaseverleri maceraya ortak olmaya davet ediyor. Hikayelerinin yayınlanmasını isteyenlerin yapması gereken tek şey filmin websitesine girip hikayelerini göndermeleri.

http://www.vahsetgecidi-film.com/korkuhikayeleri



ÖZET:

Tüm dünyada fenomene dönüşen “Limon Ağacı Geçidi Hayaleti” Youtube videosu, yüzbinlerce kez izlenmiş ve tartışmalar yaratmıştı. Gerçek olaylardan ve bu videodan ilham alınarak çekilen filmde Avustralyalı gençler Oscar ve Geordie, Amerika’dan tatile gelmiş olan Amelia, Toby ve Maya’yı kasabalarındaki hayalet motorcu efsanesinin peşine düşmeye ikna ederler. Efsaneye göre, Limon Ağacı Geçidi’nde geceleri bir hayalet belirmektedir. Gençlerin korkutucu geçitte şahit oldukları olaylar, eğlenmek için yaptıkları bu yolculuğu bir kabusa dönüştürür. Evlerinden binlerce mil uzaklıktaki gençler, şeytani güçlerin ortaya çıkmasının ardından bir kasabada mahsur kalacak ve dehşet verici olaylara şahit olacaklardır.

Vizyon Tarihi: 7 Ağustos 2015

 

 

Yönetmen: David Campbell

 

 

Oyuncular: Jessica Tovey, Nicholas Gunn, Pippa Black 

 

 

Yapımcı: Jeremy Ervine 

 

 

Senaryo: Erica Brien, David Campbell 

 

 

Görüntü Yönetmeni: Sam King

 

 

Kurgu: David Campbell

 

 

Yapım Yılı: 2014

 

 

Ülke: Avustralya

 

 

Süre: 84 dk.

 

 

Dağıtım: Bir Film

 

 

İthalat: Fabula Films

Editör: TE Bilisim