Daha önceki senaryo Pelin Süder’in oynadığı karakter üzerine ağırlıktayken yeni senaryoda da köklü değişikliklere gidildi.

İlk önce Pelin Süder’in yerine tecrübeli isimlerden Cansel Kula’yı kadroya katan Kutlubay, senaryoda da köklü değişikliklere gittikten sonra, daha önce İstanbul’da çekimlerine başladığı filmin çekim mekânını değişip Samsun ve çevresini seçti.

Terme Amazonlar Diyarı olarak bilinen bölgede çekimlere başlanacak.

Filmin başrol oyuncularından Uğur Keskin’in de memleketi olan Terme’deki mekân çalışmalarında Uğur Keskin’den destek alan Kutlubay ‘Burası muhteşem doğal güzelliklere sahip bir yer. Öyle mekânlar var ki sinemacıların daha önce keşfetmediğine şaşırdım. Amerikan korku filmlerinin klasik mekânlarının birebir aynısına sahip yerler bulduk. Düşününce, iyi ki de çekimler yarım kalmış ve en baştan burada başlıyorum, diyorum. Film eskisinden en az 10 kat daha iyi olacak. Filmin tüyler ürpertici senaryosuna bu görselliği de katınca bambaşka bir film ortaya çıkacak. Burada öyle mekânlar var ki sinema için doğal plato’ diyerek yeniliklerle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Oyuncu kadrosunda sorun yaşamak istemeyen Kutlubay, kadroyu daha önce çalıştığı isimlerden oluşturdu.

‘Mekânlar süper, senaryo harika. Geriye sorunsuz oyunculardan bir kadro oluşturmak kalıyordu. Bunun için de daha öncede çalıştığım oyunculardan Mühürlü Köşk’te çalıştığımız Özlem Yücel’i; Mühürlü Köşk, Doku 3d ve Ruhani’de çalıştığımız Sibel Gökçe’yi; hemen hemen bütün filmlerimde rol alan Zafer Işık’ı; daha öncede çalıştığımız yakın arkadaşım Cansel Kula’yı; Tamaya filminde çok iyi performans gösteren Aydan Çakır ve Serdal Yazıcı’yı; yeteneği ve oyunculuğuyla sektöre son hız giren Uğur Keskin’i; Doku 3d’de çalıştığımız Serkan Üşenti ve sinemaya maddi manevi gönül veren ünlü göz doktoru Levent Akçay’ı kadroya aldık. Henüz sözleşme yapmadığımız için adını açıklayamadığım bir bayan oyuncu da var. Müthiş mekânlarda, müthiş bir senaryoyla ve sonuna kadar inanan bir ekiple Türk korku sinemasında mihenk taşı olacak bir filme imza atacağız’ sözleriyle Ürperti’nin yeni yapılanmasını açıklayan Kutlubay bu filmi yapmakta ne kadar iddialı olduklarını da gösterdi.

Editör: TE Bilisim