UMUT’UN “KIRMIZI”SI 15 MAYIS’TA SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR…

Umut, dayısının ona hediye ettiği hayallerinin peşinden gitmektedir. Yazdığı film senaryosunu bitirmek hayatının bütün amacı olmuştur. Ancak yaşadığı koşullar bir türlü buna izin vermez. Umut’un yakın arkadaşı Gökhan, hayallerini gerçekleştirmesi için arkadaşına yardımcı olacaktır.

Umut, yakın arkadaşı Gökhan’ın yardımıyla Beyoğlu’ndaki eve taşındıktan sonra çekmek istediği filme odaklanmaya çalışır. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez. Yaşanan tuhaf olaylar gün geçtikçe Umut’un kafasını kurcalamaya devam eder. Umut’un, sevgilisi Aslı ve arkadaşlarıyla eğlendiği gece ayyuka çıkan enteresan olaylar hepsinin hayatını alt üst edecektir. Tam bu sahnede sinemaseverlerin hayal gücünü zorlayacak anlar başlar. İlk bölümünde seyirciyi romantizmin doruklarına taşıyacak olan filmin ikinci bölümünde,bu sefer gerilim dolu sahneler izleyiciyi heyecana boğacaktır.



Yönetmen Yücel Müştekin’in senaryosunu yazıp yönettiği, Cemal Hünal, Leyla Göksun ve Selim Bayraktar’ın başrollerini paylaştığı 'KIRMIZI'da Adeliye Yurasli, Ali Balkan Avcı,Tayfun Talipoğlu, Bülent Ergün, Yasemin Tunca gibi başarılı isimler de rol alıyor.

JUA Film’in yapımcılığında çekilen, birbirinden yetenekli oyuncuların rol aldığı KIRMIZI adlı Drama&Gerilim türündeki film, PİNEMA etiketiyle 15 Mayısta sinemaseverlerle buluşacak.


Editör: TE Bilisim