Filmde Engin Günaydın’ın, umreden yeni dönen annesini canlandıran Demirel’in, Nazlı Tosunoğlu, Güzin Usta ve Feriha Eyüboğlu’nun da yer aldığı eğlenceli arkadaş grubuna bayılacaksınız!

Güzeller güzeli Ayşıl’ın (Leyla Tuğutlu) kendisine aşık olmasıyla şaşkına dönen ve bu aşka bir türlü inanamayan Selim’in (Engin Günaydın) hem komik, hem romantik, hem sempatik hikayesi İçimdeki Ses”; Selim’in annesi Mehpare (Füsun Demirel) ve onun neşe dolu arkadaş grubuyla sinemaseverleri kahkahaya boğacak.




Kendi dünyasında yaşayan ve özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim; yalnızlıktan kurtulmak için son çare olarak umreden yeni dönmüş annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Ancak beklenmedik bir durumla karşılaşır; annesi Mehpare ile birlikte annesinin birbirinden komik arkadaşları da bir anda hayatına ve evine dolar! Selim’in iç sesiyle renklenen komik dünyası, kendisini çocukluğundan beri tanıyan bu arkadaş tayfasıyla daha da eğlenceli bir hal alır. 30 Ocak’ta vizyona girecek olan filmde, Füsun Demirel’in arkadaşlarını Nazlı Tosunoğlu, Güzin Usta ve Feriha Eyüboğlu canlandırıyor.

 

Engin Günaydın’ın senaryosuna imza attığı ve başrolünde oynadığı, Barakuda Film yapımı “İçimdeki Ses”in zengin ve eğlenceli oyuncu kadrosunda aynı zamanda; Leyla Tuğutlu, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman da rol alıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, yapımcılığını ise “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği İçimdeki Ses”; 30 Ocak’ta sinemalarda!

 

“İÇİMDEKİ SES” HAKKINDA

Kendi dünyasında yaşayan ve özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); yalnızlıktan kurtulmak için son çare olarak umreden yeni dönmüş annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Selim’in, spor salonunda yaptığı bir sakarlık, hayal bile edemeyeceği kadar güzel ve zengin olan Ayşıl’la (Leyla Tuğutlu)  tanışmasına sebep olur. Selim’e aşık olan Ayşıl, Selim’in annesi Mehpare’nin (Füsun Demirel) gözüne girmek için Mehpare ve tayfasıyla, komik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

Editör: TE Bilisim