SAHİL GÜVENLİK (BAYWATCH)




SAHİL GÜVENLİK, kendisini işine adamış cankurtaran Mitch Buchannon’ın (Johnson) yeni küstah cankurtaran (Efron) ile arasındaki çekişmeyi konu alıyor. İkili filmde koyun güvenliği tehdit eden yerel bir suç planını ortaya çıkaracaklardır.

Oyuncular: Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Jon Bass,

Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera

 

Vizyon Tarihi2 Haziran 2017

 

Fragman: https://youtu.be/8BglTCHm53o

 

MUMYA (THE MUMMY)




Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mumya (The Mummy), Prenses Amunet'in insanlığı tehdit etmesine odaklanıyor.

Acımasız bir çölün derinliklerindeki bir lahitte güvenli bir şekilde gömülü olduğu düşünülen, hayatı haksız bir şekilde elinden alınmış antik prenses (Sofia Boutella, Kingsman: The Secret Service ve Star Trek Beyond), günümüze uyanır ve yüzyıldır büyüyen kötülüklerini ve insanlığa meydan okuyan dehşetini de yanında getirir.

Vizyon Tarihi: 9 Haziran2017

Fragman: https://youtu.be/2WxoC1Jtd8

 

ARABALAR 3 (CARS 3)




Yönetmenliğini Brian Fee'nin ("Arabalar," "Arabalar 2") ve yapımcılığını Kevin Reher'in ("A Bug's Life," "La Luna") üstlendiği "Arabalar 3" tam gaz sinemalara dönüyor!

Yeni nesil hızlı yarış arabaları tarafından gafil avlanan efsanevi Şimşek McQueen, sevdiği sporda aniden bir kenara itilmiştir. Oyuna geri dönmek için, hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez'in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet'in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı vardır. #95'in işinin henüz bitmediğini kanıtlamak, Piston Kupasının en büyük yarışında bu şampiyonun yüreğini sınayacaktır.

Vizyon Tarihi: 16 Haziran 2017

Fragman: https://youtu.be/OvgPhcnqa64

 

TRANSFORMERS: SON ŞÖVALYE




Michael Bay'in Transformers serisinde son kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Transformers 5: Son Şövalye, kahramanların düşmana dönüştüğü, iki dünya arasındaki son büyük savaşı konu ediniyor.

Son Şövalye, Transformers serisinin özündeki efsaneleri paramparça ediyor ve kahraman olmanın anlamını yeninden tanımlıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın anahtarı geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyamızı kurtarmak Cade Yeager (Mark Wahlberg); Bumblebee; bir İngiliz lordu (Sör Anthony Hopkins) ve bir Oxford profesöründen (Laura Haddock) oluşan beklenmedik bir ittifaka düşüyor.

 Herkesin hayatında fark yaratması istenen bir an gelir. Transformers 5: Son Şövalye’de avlananlar kahraman olacak. Kahramanlar kötüler olacak. Yalnızca bir dünya ayakta kalacak: ya onlarınki ya da bizimki.

Vizyon tarihi: 23 Haziran 2017

Fragman: https://youtu.be/Voy2rbT3A8g

Editör: TE Bilisim