Çekimlerine Temmuz ayında başlanması planlanan “Meeting Jim” adlı belgeselin  Paris, Londra, Edinburgh gibi Jim Haynes’ın yaşadığı ve sanat çalışmalarını yürüttüğü şehirlerde bir yolculuk filmi olarak gerçekleşmesi planlanıyor.

“Jim Haynes’in Paris’teki yaşamı, Paris’te yaklaşık 40 senedir  hiç aksatmadan verdiği ünlüPazar yemekleri, atölye çalışmaları ve sanat severlerlerle buluşmalarını takip ederek başlayacak “Meeting Jim” belgesel filmi,  Jim Haynes’ı onur üyesi sıfatıyla  katılacağı Edinburgh Fringe Festivalini ve akabinde Londra’daki  Victoria ve Albert Müzesindekendi eserlerinin de bulunacağı sergi açılışı ve adınaverilecek özel davetleri belgeleyerek, Jim Haynes’ın bugüne dek yaptığı çalışmaları ve sanat dünyasına etkilerini yansıtmayı hedefliyor.

 

Meeting Jim” için Uluslararası bir ekiple çalışan Ece Gerfilm için gerekli maddi kaynağı elde edebilmek için

https://www.indiegogo.comwebsitesi üzerinden  kitlesel fonlama kampanyasi ile sanat severlerden destek  almayı amaçlıyor.

https://www.indiegogo.com  web sitesinden bir ay içinde sağlanması planan fonla filmin prodüksiyon giderlerinin önemli bir bölümünün karşılanması hedefleniyor.

Kampanyaya katılacak olanların kazanacakları hediyeler arasinda, Jim Haynes’le özel bir davet de yer alıyor. Filme destek olmak isteyenler

https://igg.me/at/meetingjim/x/14023569 üzerinden projeye katkı sağlıyabiliyorlar.

 

Editör: TE Bilisim