EJDER KILICI




Bundan iki bin yıl önce gizemli bir asker lejyonu İpek yolu üzerinde ilerliyordu.  Zarif oyma zırhları,  miğferlerindeki kırmızı yeleleri, silahları ve savaş formasyonları ile Çin topraklarında daha önce böylesi askerlere hiç şahit olunmamıştı.

Bu askerler General Lucius (John Cusack) önderliğindeki Romalı bir lejyondur. Lucius adamlarını ve Consul Crassus'un en genç oğlu Publius'u, hain kardeşi Tiberius'dan (Adrien Brody) korumak için doğuya getirmiştir. Tiberius politikacı babasını katletmiş ve Publius'un gözlerinin kör olmasına sebep olmuştu. Lucius, Publius ile birlikte doğuya kaçmıştır.

Uçsuz bucaksız çöllerde kaybolduktan sonra, Lucius, Batı Bölgesi İpek Yolu Koruma Ordusu'nun kumandanı Huo An'e (Jackie Chan) karşı Vahşi Kazlar Kapısı'nda savaşır. İkiside ihanete uğramıştır ve birbirlerinin saygısını kazanırlar. Huo An, yorulmuş Romalılara tehlikeli kum fırtınasından korunmaları için sığınak verir. Bunun karşılığında Lucius'un askerleri Huo An'in askerlerine Vahşi Kazlar Kapısı'nı tamir etmesi için yardım etmelidir.

Tiberius devasa ordusuyla geldiğinde Huo An'den Lucius ve Publius'u ona iade etmesini ya da Çin topraklarının işgaline şahit olacağını söyler. Huo An, ülkesini korumak, üzerindeki hain damgasını temizlemek ve Tiberius ile savaşmak için 36 farklı etnikteki savaşçıları bir araya toplar.

 

Vizyon Tarihi                           9 Kasım 2015 (2s 7dk)

Yönetmen:                              Daniel Lee

Oyuncular:                              Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody

Tür                                         Aksiyon , Macera , Dram

Ülke                                        Çin

 

Ø  Dragon Blade / Ejder Kılıcı / 9 Ekim 2015

https://www.youtube.com/watch?v=B7FUpZlitGQ

 

SON CADI AVCISI

 



Modern dünya bünyesinde birçok gizem bulunduruyor, ancak en şaşırtıcı gizem dünya üzerine Kara Ölümü getirecek acımasız cadıların aramızda yaşayıp yaşamadığıdır. Cadı avcısı orduları, yüzyıllarca doğa üstü düşmanlarına karşı dünyanın her yerinde savaştı. Cesur bir savaşçı olan KAULDER, KRALİÇE CADI’yı ve onun takipçilerini katletmeyi başarır. Ölümünden hemen önce KRALİÇE, KAULDER’i ölümsüzlüğü ile lanetler, karısı ve çocuklarıyla ebediyen ayırır. Bugün KAULDER, türünün kalan tek örneğidir ve yüzyıllarını cadıları avlayarak geçirmiştir. Ancak KAULDER’e farkettirmeden, KRALİÇE CADI katilinden intikamını almak için dirilir ve insan ırkının geleceğini belirleyecek olan savaş başlar.

Summit Entertainment sunar, bir Mark Canton / One Race Films / Goldmann Pictures prodüksiyonu.

 

Vizyon Tarihi:                            23 Ekim 2015

Yönetmen:                                Breck Eisner

Oyuncular:                                Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood

Tür:                                         Fantastik , Aksiyon

Ülke:                                       ABD

Ø  The Last Witch Hunter/ Son Cadı Avcisi / 23 Ekim 2015

https://www.youtube.com/watch?v=O_uyE1KY_hM

 

ÇOK PİŞMİŞ



Yönetmenliğini John Wells’in (Aile Sırları) yaptığı drama filmi Çok Pişmiş ‘in fragmanı Weinstein Company tarafından yayınlandı. Senaryosunu Steven Knight (Locke) ve Michael Kalesniko’nun (Demir Gökyüzü) yazdığı filmin başrolünde Bradley Cooper, maymun iştahlı, iki Michelin yıldızı ile onurlandırılmış, ancak davranışları ile yıldızlarını kaybetmiş bir şef olan Adam Jones’u canlandırıyor. Şimdi ise hepsini geri kazanma ve üçüncü Michelin yıldızının peşinde olan Jones geçmişte canını yaktıklarının güvenini geri kazanmak zorunda.

Çok Pişmiş, karakter odaklı bir drama olarak gözünüze çarpabilir ancak fragmanları yayınlandıktan sonra, biraz daha yükseklerden uçacak gibi gözüküyor.

Cooper son yıllarda içinde bulunduğu tüm projelerde yüksek performans ve büyük bir uyum gösterdi. Felekten Bir Gece yılları bize onun sevecen bir yaramaz karakteri çantasında tuttuğunu gösterdi. Kadrosunda, geleceğin uluslar arası yıldızları olacak oyuncuları barındıran filmin yardımcı oyuncu kadrosu da heyecanlanmaya değer.

Şef Adam Jones (Bradley Cooper) her şeye sahipti ancak şimdi kaybetti. Kötü alışkanlıklarından vazgeçemeyen, iki Michelin yıldızlı şef, sadece tadın oluşturacağı heyecanın peşinde oldu.  Kendi mutfağını oluşturmak ve üçüncü Michelin yıldızını kazanabilmek için yanına en iyi şefleri ve güzel Helene’yi (Sienna Miller) almak zorunda. ÇOK PİŞMİŞ, yemek sevgisi, iki insan arasındaki aşk ve ikinci şansların gücü hakkında oldukça komik ve duygusal bir hikaye.

Vizyon Tarihi:                    30 Ekim 2015

Yönetmen:                       John Wells

Oyuncular:                        Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl

Tür:                                Komedi , Dram

Ülke:                               ABD

 

Ø  Burnt / Çok Pişmiş / 30 Ekim 2015

https://www.youtube.com/watch?v=VmYRfxO7je4

Editör: TE Bilisim