Operation Fortune (Servet Operasyonu) filminin İstanbul’daki özel gösterimi Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleşti

Türkiye lisans hakları BG Film’e ait, 13 Ocak’ta vizyona girecek olan, yönetmenliğini Guy Ritchie'nin başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise; Cary Elwes, Bugzy Malone gibi isimlerin yanı sıra, ünlü Türk oyuncular Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi adıyla tanınan Türk-Alman aktör Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün’nün paylaştığı, 130 milyon doları geçkin bütçesiyle son dönemlerin en yüksek bütçeli yapımlarından, aksiyon-komedi türündeki Operation Fortune (Servet Operasyonu) filminin İstanbul’da ki özel gösterimi geniş bir katılımla Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleşti.

'MOTORCULAR' YAKINDA SİNEMALARDA! 'MOTORCULAR' YAKINDA SİNEMALARDA!

TİM SEYFİ BAVULUYLA GELDİ

Operation Fortune filminin Türk oyuncularından Tim Seyfi, hava muhalefetinden dolayı rötar yapan Antalya uçağından özel gösterime bavuluyla gelmek zorunda kaldı. Başarılı oyuncu film için; “Biz sette beş yüz kişilik bir ekiptik. Çok yoğun bir tempoda çalışmamıza rağmen kimsenin yüzünden gülücük eksik olmadı. Böyle bir ekiple bir arada olduğum için çok mutluyum. Guy Ritchie sinema tarihinde çok önemli bir yönetmen, onun projesinde olmayı hayal bile edemezdim.” Dedi. Filmin bir diğer Türk oyuncusu Aksel Üstün, Tim Seyfi ile beraber altıncı projeleri olduğunu hatta bir film projesiyle de  8 yıl önce Cannes Film Festivali’ne katıldıklarını söyledi. Üstün “ Bu filmdeki oyunculuklara herkes hayran kalacak eminim. Türk projelerinin artık dünya standartlarından hiçbir farkı yok. Bütün dünya Türk dizilerini, Nuri Bilge Ceylan filmlerini çok severek takip ediyor. Türk oyuncuların İngilizceleri oldukça akıcı ve iyi bazıları ise 4-5 yabancı dil biliyor. İlerleyen zamanlarda çok daha rağbet olacağına eminim” dedi. 


ÖZNUR SERÇELER DE GÖSTERİME KATILDI

Son dönemde “Yalı Çapkını” dizisi ile adından söz ettiren Öznur Serçeler de özel gösterime katılanlar arasındaydı. Türk oyuncuların son dönemdeki başarıları konusunda sorulan soruya başarılı oyuncu “ İmdb de oldukça beğeni almaya başlayan oyuncularımız var. Bu beni çok mutlu ediyor. Film sektörümüzün uluslararası projelerle anılması çok gurur verici benim için. Dünyaya açılmak için yabancı dil bilmek çok büyük avantaj.” dedi. Operation Fortune hakkında ise “ Antalya çok etnik bir yer, yabancıların oldukça ilgisini çekiyor. Ben çocukluktan beri romantik filmleri çok seviyorum Hugh Grant ve Pearl Harbour filminden beri de Josh Hartnett’e hayranım. Ama bütün dünya gibi benim favorim de Jason Statham. Filmi çok merak ediyorum” dedi.

Filmin konusu;

Aksiyon- komedi türündeki Operation Fortune (Servet Operasyonu)‘da özel bir ajan olan Orson Fortune’ı canlandıran Jason Statham ekibi ile birlikte dünyayı tehdit eden ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşüyor. Bu gizli görevde ona yardım etmesi için Hollywood’un en büyük film yıldızlarından birini de işe alıyor.

Türkiye lisans hakları BG Film’e ait olan ve Türkiye dağıtımını CJ ENM’nin üstlendiği “Servet Operasyonu” Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle 13 Ocak’ta sinemalarda olacak. 
Editör: TE Bilisim